Eskişehirspor'daki bomba iddiaya yalanlama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'daki bomba iddiaya yalanlama!
A
a

27 Mayıs’ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gidecek olan Eskişehirspor’da eski başkan Mustafa Akgören’in liste hazırlığı yaptığı iddia edilmişti. Akgören böyle bir liste hazırlığı yapmadıklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
2019-2021 tarihlerinde Eskişehirspor’da başkanlık yapan Mustafa Akgören’in 27 Mayıs Cuma günü yapılacak Seçimli Genel Kurul’da başkan adayı olacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu konu hakkında Sonhaber Gazetesi’nden Aytaç Ersoy’a konuşan Akgören, Herhangi bir çalışmamız yok. Başkan olma niyetim de yok. Kendi işlerime odaklandım. Biz Eskişehirspor’un her zaman destekleyicisiyiz. Şimdiki yönetime de destek olduk. Bu sezon loca alıp destek verdik. Yine destek vereceğiz. Bize ihtiyaç duyulursa biz her zaman Eskişehirspor’un emrindeyiz” ifadelerini kullandı.  
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aziz cantürk 17 Mayıs 2022 23:57

Siz dua edin bir unakıtan daha gelsin diyecemde... Öyle bir şans bir kere gelir. Hayırlı işler gardaşlar.

3 3 Cevap Yaz
Mehmet 17 Mayıs 2022 17:00

Kasa tam takir niye gelsinki alacağını alıp gitti zaten kulübü bitirdi

3 15 Cevap Yaz
eses

düşüncelerime tercüman oldun parasını zor kurtardı artık gelipte para verirmi. fidan paraları idi galiba sahi fidanlar ne oldu.

1 3
pompeo 17 Mayıs 2022 16:45

cocukluk hayallerini cebinden 5 kurus harcamadan yasayabildi ya ... artik kendi islerine odaklanabilir ... takimi iki lig birden düsürmüs ... kime ne .. önemli olan aabilerine zarar gelmemesidir ...

2 14 Cevap Yaz
remazan 17 Mayıs 2022 15:28

ben demiştim aday değil, olsa haberim olurdu.

1 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi