Eskişehirspor'da zorlu maraton başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da zorlu maraton başlıyor!
A
a

Yarın İstanbul’da kritik 90 dakikaya çıkacak olan Eskişehirspor’da hazırlıklar tamamlandı. Siyah Kırmızılı ekipte Teknik Direktör Emre Özbayer tüm planlarını puan için yapıyor. İstanbul’da öncelikle hedef yenilmemek!

Sütiş Eskişehir
TFF 3. Lig’in 12’nci haftasında Eskişehirspor yarın İstanbul ekibi Çatalcaspor’un konuğu olacak. Geçtiğimiz hafta sahasında iyi oynadığı maçta Ağrıspor’u elinden kaçıran ve 1 puana razı olan Eskişehirspor alt sıralardan kurtulma adına büyük bir fırsatı değerlendirememişti. Siyah Kırmızı ekip yarın oynayacağı Çatalcaspor karşılaşmasının hazırlıklarını ise tamamladı.

PUANSIZ DÖNMEYELİM
Teknik Direktör Emre Özbayer önderliğinde çalışmalarını hafta boyunca sürdüren Es Es’te plan hazır. Ağrıspor karşılaşmasında olduğu gibi maça kontrollü başlamayı düşünen Siyah Kırmızılı ekip pas oyunları ve kontrataklarla etkili olmaya çalışacak. Teknik Direktör Emre Özbayer’in ilk hedefi ise yenilmemek olacak. Genç teknik adam İstanbul’dan puanla dönmenin gelecek adına iyi olacağını düşünüyor.

ZORLU MARATON
Eskişehirspor ligde 9 günde 3 maça çıkacak.  Cumartesi günü deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Şimşekler hafta içi evinde 23 Kasım Çarşamba günü 52 Orduspor’u konuk edecek. Siyah Kırmızılı ekip Ordu maçının ardından 27 Kasım Pazar günü ise lider İçel İdmanyurdu’nun konuğu olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 18 Kasım 2022 15:05

3 maçtan 4 puan çıkarmamız lazim

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi