Eskişehirspor'da zehir zemberek açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da zehir zemberek açıklama
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, alınan 2-0’lık Giresunspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Diri, “Sizden şampiyonluk beklemiyoruz. Ama insan da biraz utanma olur. Transfer açık olsa hangi hoca bu futbolcuları oynatır” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Murat Diri’nin açıklamaları şu şekilde; “Yönetim kurullarının takım başarısız olunca hoca değiştirmesi kadar doğal bir şey yok. Ancak bizde sıkıntı oyuncular çok kötü ve alternatif yok. Birileri Fuat hocaya salladı, sonra hadi Coşkun kötü, sonra Mustafa kötü şimdi İlhan! Arkadaşlar bu takımda sıkıntı oyuncularda. Tamam hocalarda yanlışlar vardır ama eldeki malzemeye bakın. Transfer açık olsa hangi hoca bu futbolcularla oynar? Hadi yetenek belli ama birkaç tanesi hariç mücadele yok.”
 
Bu işin başka yolu yok
“Gelişmeyi geçtik her geçen gün daha da kötüye gidenler var. Hadi giydiğin şanlı formadan ve taraftardan utanmıyorsun da insan olan yediği yemekten içtiği sudan aldığı paradan (az veya çok) hak etmediği ilgiden utanır. Kimse sizden şampiyonluk beklemiyor ama bu kadar kötü oynamaya da hakkınız yok. Olur da transfer açılırsa transfer yapmadan geçilmemeli borç var bilmem ne demeden en az 15 tane oyuncu alıp biraz da kiralamalı. Bu işin başka yolu yok.”
 
Taraftara yazık
“Hoca, yönetim veya şehir değil! Sorun yeteneksiz oyuncular, birkaçı hariç. 1-5-10 değil 25 maç olmuş. Gerçekten formayı geç, ekmek su hatta selam bile vermemek gerekir. Düne kadar tesislerde su, yemek yok diye ağlayıp kötü oyunlarına bahane bulanlar, bugün en güzel otellerde kalıyor, deplasmana uçakla gidiyor. Tesislerde bolluk var insan utanır biraz çaba gösterir. Bu oyunculara bu kadar katlanmaya gerek yok. Hem kulüp için mücadele edenlere hem de hala umudu olan taraftara yazık.”
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sezar 12 Aralık 2020 12:23

Saçmalama bu saatten sonra alacağın 15 oyuncu bu takımı kurtaracak mı? Mesut da devre arası aldı 13-14 adam bugün onun acısını çekiyoruz.

0 0 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 8 Aralık 2020 18:02

Yeter yeter yeter yeteeeeeer yönetim hoca taraftar dernek başkanı hepiniz istifa edin gidin bütün turkiye ye rezil ettiniz bizi hiç acemi bir yönetim görmedim bu yaşıma kadar yeteeeeeer

0 3 Cevap Yaz
bilek26 8 Aralık 2020 10:58

Yönetim istifa. Bilumum taraftar dernekleri istifa.

0 7 Cevap Yaz
selçuk 8 Aralık 2020 08:19

murat diri isimli şahıs. takımdaki futbolcular 1.lig oyuncusu değil. 2.lig yada 3.lig kalibresinde oyuncular. hedef şaşırtmak için futbolcuları suçluyorsun. bu yönetimin istifa edip kayyumun atanması ve kayyumla birlikte mesut abinden halil abinden hesap sorulması gerekir. Kaan AY başkanı zorla takımdan uzaklaştırdığın için sen de hesap ver eğer adamsan.

0 12 Cevap Yaz
Dik Duruş 7 Aralık 2020 23:11

Reis konuşmus

8 0 Cevap Yaz
Es26 7 Aralık 2020 22:59

Bu takım süper ligden düştüğü sezonda neden bu baskıyı o sene ki futbolculara yapmadın? Aman moralleri bozulmasin aman bilmem nolmasin. Sorarım sana ey diri şimdi gücün bu 19-20 yaşındaki çocuklara mı yetti? O zaman nerdeydi aklınız??

0 7 Cevap Yaz
Eski 7 Aralık 2020 22:02

Sayın Diri Bu çocukların senden daha fazla esesli olduğu inancındayım Yönetimle beraber seninde istifan doğru olur

0 11 Cevap Yaz
ismail bulgurcu 7 Aralık 2020 21:26

Bizim forvet rakip ceza sahasına kadar gidiyor kaleye şut atmadan geri geliyor ya 90 dakika kaleyi tutan bir yarım şut dahi yokforvet anlaşamıyor bari kaleyi gören çaksın şutu belki goller gelir. ,

0 5 Cevap Yaz
bilek26 7 Aralık 2020 21:02

Kendinin taraftarı temsil ettiğini sanan kişi açıklama yapmış bizi hiç bağlamıyor sıkıntı futbolcularda değil destekledikleri yönetimde ve taraftar lideri addeden ve addettirenlerde. Resmen yönetim gitmesin diye suçluyu futbolcular ilan etmeğe çalışan algı yönetmeye çalışması şeklinde bir açıklama zerre katılmıyorum. Derhal bu uyduruk taraftar dernekleri lağv edilmeli gerçek REskişehirspor tarftar dernekleri kurulmalı. Ayrıca hemen seçimli kongre kararı alınmalı.

0 9 Cevap Yaz
Es-Es 7 Aralık 2020 19:21

Sen hangi yüzle konuşuyorsun!

0 21 Cevap Yaz
Nikola 7 Aralık 2020 18:23

Sesin bu kulübün bu hallerde olmasına sebep.. Kaan Ay başarısızdı, TV'lerde atıp tutuyordun.. Şimdi neden topçular suçlu? Oyuncuların kapasitesi bu.. Önce sen bir düş şu kulübün yakasından..

0 21 Cevap Yaz
Recep Habuk 7 Aralık 2020 17:30

Başta Taraftarlar Derneği olmak üzere Tüm Eskişehir spor yönetimi sine-i millete dönün de fazla rezil olmayın.

0 24 Cevap Yaz
korhancan 7 Aralık 2020 16:30

Bay Diri önce senin istifa etmen şart.Topçulara boşuna sallama evet haklı olabilirsin ama sen ve senin gibiler bu camiaya zarar veriyor.Başta sen istifa et görelim bakalım!!

0 37 Cevap Yaz
Dik Duruş 7 Aralık 2020 16:03

Vay diri kizmiz sen yolluyordun başkanlari istifaya cagriyodun hadi sanki amigo bunuda indir. Başka başkan bakalım.

0 30 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 7 Aralık 2020 15:25

Herkese günaydın??????

1 16 Cevap Yaz
Esesliii26 7 Aralık 2020 15:22

Diri baskan taraftar olarak sizler iyi giden Kaan Ay yönetimine çomak sokmadiniz mi? O zaman yönetime sallayarak transfer tahtasini açan Kaan Ay yönetiminin gitmesine sebep oldunuz. Şimdi bu kadar başarısız sonuçlara rağmen neden bu yönetime başarısız diyemiyor sunuz? Gitmesini istemiyorsunuz ? Nerede hangi ligde görülmüş bu kadar başarısızlığın olduğu yerde yönetimlerin kalması. Topçular okadar kötüydü madem neden yönetim geçen sene gelir gelmez tecrübeli topculari gönderdi? Fuat hocanın coşkun hocanın mirasını yiyerek 1-2 maç alınca bunlar benim piranalarim herkesi ısırır diyen bu yönetim degilmiy di? Yönetimin hiç suçu yok mu suç sadece topcularda mi? Bile bile transter tahtasini acmadilar. Bunu Akgören bizzat kendisi katıldığı bir canlı yayında açıkladı. Takımı stajyer antrenorler için deneme tahtası yapti. Takımın başına 6-7 yardimcili tecrübesiz hoca yetmiyormuş gibi sportif direktör getirdi. Bir laf vardır. Balık Baştan Kokar. Bu yüzden Yönetim gitmeli. Yönetim İSTİFA...

0 33 Cevap Yaz
eses 7 Aralık 2020 15:04

suç hep futbolcularda mı acaba... siz üç senedir dışarıdan getirdiğiniz hocalarla çalışın, paraları verin bu hocalar burada çocukların gelişimine hiçbir katkı sunmasın sonra suç çocuklarda diye konuşun....ne oldu üç senedir dışarıdan getirdiğiniz hocalar 1 galibiyet bile alamadı.. şimdi oturun siz düşünün sözde Eskişehir'liyim ve Eskişehirspor'luyum diyen taraftarlar ve yönetim... Siz önce Eskişehir'li teknik adamlara sahip çıkmadınız şimdi ağlıyorsunuz...bu hocalara ne kadar paralar ödüyorsunuz açıklayın da görelim... ne değişti getirdiğiniz hocalarla hiçbirşey biz bunu söyledik ama siz anlamadınız ... Futboldan anladığınızı düşünüyorsunuz fakat futboldan hiç anlamıyorsunuz....herkes işini yapacak..saygılar......

0 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi