Eskişehirspor'da Yücel İldiz'den ilginç tercih!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Yücel İldiz'den ilginç tercih!
A
a

Eskişehirspor'un Ankaragücü'ne deplasmanda 1-0 yenildiği maçta Yücel İldiz'in yaptığı oyuncu değişiklikleri dikkat çekti. Eskişehirspor'da ilk oyuncu değişiklikleri maçın bitmesine 9 dakika kala yapılırken son oyuncu değişikliğimizi ise sadece 4 dakika kala yaptık.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada cezalı ve sakat futbolcular yüzünden yedek kulübesinde yaş ortalaması 20’ydi. Eskişehirspor’da, Cemali Sertel (18), Fıratcan Üzüm (18), Halil İbrahim Öner (21), Mehmet Özcan (19), Furgan Polat (20), Gökhan Siverek (26) ve Andaç Güleryüz (21)’den oluşan yedek kulübesinde yer aldı. Türkiye liglerin en genç yedek kulübesi olan Eskişehirspor’da, Fıratcan Üzüm, Furgan Polat ve Andaç Güleryüz Ankaragücü maçında forma şansı bulan isimler oldu.

80’de ilk oyuncu değişiklikleri yapıldı

Eskişehirspor’un Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada Teknik Direktör Yücel İldiz oyuncu değişikliği için 81 dakika bekledi. Elindeki kısıtlı kadro yüzünden oyuna hamleler yapamayan İldiz, 81’,nci dakikada iki oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Hasan Ayaroğlu’nun yerine Andaç oyuna girerken, Bilal’in yerine ise Fıratcan Üzüm oyuna dahil edildi. İldiz son değişikliğini ise 86’ncı dakikada yaptı. Bedirhan’ın yerine genç oyuncu Furgan Polat oyuna girdi. 

İsmail Kartal: Pozisyon vermedik

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal, “İstanbulspor karşılaşmasından bu güne kadar oyuncularımıza çok coşkulu bir taraftarın olacağını bizi destekleyeceklerini biliyorduk. Biz sabırlı ve disiplinli oynayarak, topun bizde kalmasını sağlayarak güzel bir oyun formatı hazırladık. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Farklı da kazanabilirdik. Neredeyse rakibe pozisyon vermedik. Bu galibiyeti her zaman her yerde bizi destekleyen
taraftara hediye ediyoruz” dedi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi