Eskişehirspor'da yönetime yeni talip!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yönetime yeni talip!
A
a

Siyah kırmızılı kulübün 6 Ekim’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu için yönetime yeni bir talip daha çıktı. Dün arkadaşları ile bir basın toplantısı yapan Sebahattin Tetik, “Eskişehirspor’un zor koşullar altında mücadele ettiğini biliyoruz. Destek gelmesi halinde adayız” dedi

Sütiş Eskişehir
Tetik destek bekliyor
Parlak bir mazinin ardından tarihinin en bunalımlı dönemlerini yaşayan ve ekonomik krizle boğuşan Eskişehirspor, 6 Ekim’de yapılacak genel kurulu öncesi, yönetime talip olan ekiplerden arka arkaya açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak dün bir grup aday olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Yönetime talip olan Sabahattin Tetik ve arkadaşlardı, dün bir restoranda basın toplantısı düzenleyerek belediyelerden destek almaları ve görev verilmesi halinde yönetime talip olduklarını açıkladı. 

"Elimizi taşın altına koyarız"
Sabahattin Tetik açıklamasında “Eskişehirspor’un zor koşullar altında mücadele ettiğini biliyoruz. Beylik laflar etmeyeceğim. Başkan adayı olacağıma dair çeşitli söylentiler çıktı. Eskişehirspor taraftarı ve kongre üyelerimizin bizi böyle önemli bir makama layık görüp gelin kulübe sahip çıkın derse bu görevden kaçmayız, elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı. 

"Çözüm arayacağız"
Açıklamasına devam eden Tetik, “Biz şu an da çok önemli akılla karar vereceğiz” diyen Tetik, “Eskişehirspor için çözüm aramak istiyoruz. Bu kulübe nasıl yardım edeceğimiz konusunda karar alacağız. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir görüşme yaptım. Salı günü onla bir görüşme yapacağız ve belediyelerimizi yanımıza alarak Eskişehirspor için çözüm arayacağız” diye konuştu. 

"20 milyonla gelmeli"
“180 milyona yakın borcumuz var” diyen Tetik, “Bu borcun yarısı devlete. Bu koltuğa oturacak kim varsa 20 milyon para ile göreve gelmesi lazım. Biz göreve hazırız. Eğer başka bir grup çıkarsa el birliğiyle birleşelim derlerse ona da açığız. Belediyelerimizde yanımızda olursa biz bu işin üstesinden geliriz” dedi. Diğer taraftan destek görüşmelerine devam edeceklerini ve Salı veya Çarşamba günü daha detaylı bir basın toplantısı yapmayı planladıklarını aktaran Tetik, 6 Ekim’de yapılacak genel kurulda yönetime talip olacaklarını belirtti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 30 Eylül 2019 08:22

Ya Sebo bi işine bak ya..

0 0 Cevap Yaz
Hayatî abi 27 Eylül 2019 20:17

Selam beyler herkez etiket pesinde birakinda eses kurtarin bu ınsanlar sizi eteket olmadanda turkiyeye duyururlar nede o baba yiğit gorelim bakalim

0 0 Cevap Yaz
Baran 27 Eylül 2019 16:20

3000 Tl maaşım var , eğer belediyeler 19 milyon 997 bin TL bana destek verirse bende aday olurum Allahım ne günlere kaldık yaaa

2 1 Cevap Yaz
Sansür Etme Ne Olur?

Hacim bir de toplamda 26 forma satarsan gece 26yı geçe al sana ne kaldı gereken destek???... O bu değil de bu tiyatrodaki herkes ama herkes toplumun sinir uçlarıyla evire çevire oynuyorlar. Ben kurumları göreve davet ediyorum. ... Ayrıca bu Funes vs acil FIFAlık borçlar için TFFden borç vs alınmasını zira ülke imajını zedeleyecek bu tür davalar genel olarak Türk futboluna zarar veriyor. Versinler borç ve dosya kapansın. Neden G.Antep filan kulüplerin ölmesini keyifle izliyorlar. Bir çözüm bulsanıza el atsanıza... Gidip konuşsanıza oğlum birileriyle CB ilgisini çekin korkarak değil bir delikanlı çıksın konuşsun derdinizi anlatın böyle 6 Ekime kadar bekliyceniz yani?

0 0
YOK ARTIK 27 Eylül 2019 13:58

ABİ ŞÖYLE BİR GEÇMİŞE BAKMASI LAZIM İNSANLARIN.

0 3 Cevap Yaz
Eses 27 Eylül 2019 13:04

19 milyon destek var acaba siz 1 milyon verebilecekmisiniz

0 5 Cevap Yaz
pompeo 27 Eylül 2019 12:25

benn deee ....

2 2 Cevap Yaz
Es es 27 Eylül 2019 11:53

Destek gelirse bende adayım

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi