Kulüp menfaati her şeyden önemli

Son yıllarda sürekli kahır yaşayan Eskişehirspor camiası, 57. Yıl kutlamalarında biraz olsun morallenmek ve düşen direnci tekrar yukarıya çıkarmak için toplandı.

2 Temmuz 2022 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Son yıllarda sürekli kahır yaşayan Eskişehirspor camiası, 57. Yıl kutlamalarında biraz olsun morallenmek ve düşen direnci tekrar yukarıya çıkarmak için toplandı. 3. Lig’e düşen, transferi kapalı olan ve yaşam mücadelesi veren bir takımın taraftarı, hiçbir şeyi aldırış etmeden kutlama nasıl yapılır tüm Türkiye’ye gösterdi. 7’den 70’e herkes Adalar’da, sevdası için buluştu. Büyük bir belirsizlik içinde başlanılacak ve cadı kazanı olan 3. Lig öncesi biraz olsun camia kenetlendi.
Her zaman ki gibi kutlamalara katılan şehrin ileri gelenlerini göremedik. Görmememiz çok normal! Eskişehirliyim deyip, Eskişehir’in en önemli markasının en zor gününde yani kongrelerde gözükmeyenler kutlamaları mı gelecek? Her zaman söylüyoruz, bu günleri kimse unutmayacak. Es Es’in üzerinden reklam yapmaya çalışacakları zaman elbet gelecek… Ben de şurada gözükeyim düşünceleri elbet akıllarına gelecek. İşte o gün; Es Es’i yalnız bıraktıkları akıllarına gelecek ve şimdi olduğu gibi kafalarını yine sakladıkları yere gömecekler!
Bilindiği üzere Eskişehirspor’un 3. Lig’deki rakipleri belli oldu. 1. Grup’ta yer alıyor Es Es… Uzak deplasmanlar Eskişehirspor için çok büyük bir engel olacak. Her maç öncesi sponsor bulma telaşına giren yöneticileri eskiye nazaran şimdi daha çok zor günler bekliyor. Malum mazot fiyatları son günlerde düşüşe geçse de hala eski günlerini aratıyor. Bu konu gerçekten geçiştirilmemeli ve şimdiden Eskişehirspor’un hem A takımına hem de altyapı ekiplerine lojistik desteği verilmesi için arayışların başlaması gerekiyor.
Yolun açık olsun Cengiz
Eskişehirspor’un altyapısından yetişen Cengiz Alp kısa sürede gösterdiği performansla birçok ekibin radarına girmişti. Henüz 17 yaşında kaleye geçmişti… Daha 1. Lig’deydi Eskişehirspor. 18’in de 2. Lig’de forma giydi, 19’unda ise 1. Lig’e gidiyor. Yolu açık olsun. Birçok kaleci de gördüğümüzü onda da görmüştük… Deli-dolu bir kaleciydi. Adeta bir çılgındı! Kulübe para kazandırarak gitti. Umarım yolu açık olur.  20’sinde ise inşallah onu Süper Lig’de görürüz.
Yönetim, Cengiz’e gelen teklifi kulüp menfaatleri için kabul etmek zorunda kaldı. Cengiz’den gelen parayla Lawal dosyasının kapatıldığı açıklandı. Böylesi transfere kimse itiraz etmez. Kulüp menfaatleri her şeyden önce geliyor. Şimdi de Onur Arı’nın transferi konuşuluyor. Eğer yönetim istediği rakamları elde ederse Onur’un gitmesine izin verecektir. Onur’dan gelen parayla da koskoca Eskişehir’in kapatamadığı namus meselesine dönen Trabzonspor dosyası kapatılacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Elmabağı 4 Temmuz 2022 08:58

Güzel Yorumlamışsın . Tebrikler. Kalemine yüreğine sağlık.

0 2 Cevap Yaz
bır bılen 3 Temmuz 2022 01:29

eses ın kurtulusu cengızın transferıne kaldıysa vay halımıze

1 4 Cevap Yaz
pompeo 2 Temmuz 2022 19:05

bu günleri kimse unutmayacak da ne olacak ... isler düzelince kulübün üstünden nemalananlar geri gelecek ... biz de bööööyle baka kalicaz ....

0 5 Cevap Yaz
Gündoğdulu 2 Temmuz 2022 15:26

Doğru karar inşallah daha güzel cevapları

2 3 Cevap Yaz
ahmet 2 Temmuz 2022 11:13

Tebrikler güzel yazı.

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi