Eskişehirspor'da yine koronavirüs şoku! Yönetim artık...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yine koronavirüs şoku! Yönetim artık...
A
a

Eskişehirspor'da 3 futbolcu ve bir antrenörün Covid-19 testi pozitif çıktı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'dan yapılan açıklamaya göre, 3 futbolcu ve bir antrenörün Covid-19 testi pozitif çıktı. Yapılan açıklamada "Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve tesis personelimize Özel Gürlife Hastanesi tarafından bugün yapılan Covid-19 testleri neticesinde üç futbolcumuz ve bir antrenörümüzün testlerinde pozitif bulgu tespit edilmiş olup; takip, tedavi ve izolasyon süreçlerine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Yönetim ayrıca "Hızla artan covid-19 vakaları sebebiyle Vali Hanefi Demirkol Tesislerimize dışarıdan girişler tamamen kaldırılmış olup, süreç için taraftarımızın ve ziyaretçilerimizin anlayış göstermelerini rica ediyoruz. Forma satın almak isteyen taraftarlarımız satis@eskisehirspor.org adresine taleplerini mail atarak sipariş verebilirler. Eskişehir içinde ve dışında forma satışlarımız kargo yoluyla devam edecektir." açıklamasında bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 6 Aralık 2020 14:53

Başkanın yönetime secildiginde bir basinda yaptığı aciklamayi dinledim. Seçildiklerinde transfer tahtasini açacaklarmis ama kendisi transfer tahtasini açmayı gerek görmemiş. Görmediği gibi şimdiki çocuklar için benim piranalarim herkesi ısırır diyerek tecrübeli oyunculara sırf para ödememek icin göndermiş. Vah Esesim kimin ellerine düştün. Bir kulube bukadar ihanet edilmez başkan. Neden oradasiniz. Esesi küme düşürmekse zaten size gerek yoktu. Kuruluşunda yoktuk, kurtuluşun da buradayiz sloganıyla geldiniz. Size sorarım. Kurtuluşunda diyerek takımı düşürmeyi mi yoksa abiniz hoscani aklamayi mi kast ettiniz. Yazık ettiniz Esese Eskisehirspor klübüne gelen en başarısız en beceriksiz başkansiniz. Bile bile dusüreceginiz takıma sportif direktör ve 6 yardimcili stajyer antrenör getirdiniz. 6 değil 16 ki yardimcili antrenör bile getirseniz siz yönetimde olduğunuz transfer tahtasini açamadiginiz sürece düşmeye mahkumuz. Bu işi yapamadiniz bari erdeminizle İstifa etmeyi becerin.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi