Eskişehirspor'da yine kongre öncesi sessizlik...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yine kongre öncesi sessizlik...
A
a

Krizlerin kulübü Eskişehirspor’da geleneksel hale gelen olağanüstü genel kurulun bir yenisi bugün yapılmaya çalışılacak. Siyah Kırmızılı kulüp, 2019 yılında 4’üncü kongresini gerçekleştirecek. Kongre öncesi şu an için sessizlik hakim

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulübü 2019 yılında büyük sıkıntılarla uğraşmaya devam ediyor. Maddi anlamda dar boğazın içinde olan Siyah Kırmızılı kulüp, bu yıl içinde tam 3 kez kongreye gitti. Ocak 2019, Mayıs 2019 ve Ekim 2019’da 3 genel kurul yapan, kulüp bugün 4’üncü kez kongreye gidecek. Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısı, saat 15.00’te Hasan Polatkan Kültür Merkezinde yapılacak.

Osman Taş 15 gün dayanabildi
Mayıs 2019’da göreve gelen Osman Taş yönetimi oldukça başarısız olmuş ve kulübün -9 puan silme cezasının önüne geçememişti. Osman Taş yönetimi kongre kararı alarak 14 Ekim’de kongreye gitmişti. Ancak bu sefer Osman Taş göreve devam etme kararı aldı ve daha önceki yönetiminden daha başarısız bir yönetimle göreve geldi. Sadece 15 gün dayanabilen Osman Taş bir kez daha kongre kararı almıştı. 

Ertelenmesi gündemde
Bugün saat 15.00’de yapılacak olan Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu öncesi henüz bir başkan adayı bulunmuyor. Bu nedenle bugün yapılacak genel kurulun ertelenmesi kaçınılmaz gözüküyor. Bugün yapılması planlanan toplantıda, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde, genel kurul 24 Kasım 2019 Pazar günü aynı yer ve saatte yeterli çoğunluk şartı aranmaksızın yapılacak. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi