Eskişehirspor’da yine aynı senaryo yaşanacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da yine aynı senaryo yaşanacak!
A
a

Tarihinin en zor günlerinden birisinden geçen Eskişehirspor’da bugün kongre yapılacak. Ancak kongre öncesi şehirde sessizlik hakim ve aday çıkmamış durumda. Saat 14.30’da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan kongrenin çoğunluğun sağlanamayacağı için ertelenmesi bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
2. Lige düşen Eskişehirspor bugün kongreye gidecek. Kimsenin sahip çıkmadığı Siyah Kırmızılı kulübün kongresi saat 14.30’da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde  (Atatürk Bulvarı Migros Yanı) yapılacak. Ancak her zaman olduğu gibi başkan adayı bulmakta zorlanan Eskişehirspor’da yine aynı senaryo yaşanacak.

Yine aday yok
Bugünkü kongre öncesi henüz başkan adayı çıkmadı. Kongre gününe kadar şehrin de hareketlenmesi nedeniyle bugünkü kongreye katılımın az olması ve çoğunluğun sağlanmaması bekleniyor. Saat 14.30’da yapılması planlanan kongrede çoğunluk sağlanmadığı takdirde Es Es yeni başkanını 11 Haziran Cuma günü yine aynı saat ve aynı yerde seçmeye çalışacak.

Yönetim ibra bekliyor
Eskişehirspor’da bugün ayrıca olağan mali genel kurul yapılmaya çalışılacak. Yaklaşık Kasım 2019’da göreve gelen Mustafa Akgören yönetimi mali ve idari raporları ile Denetim Kurulu raporunu kongre üyelerine sunacak. Delegelere yönetimin ibrası için açık oylama yapılacak. Ancak mali genel kurulunda çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenmesi bekliyor.
 
Onlar da kongreyi bekliyor
Eskişehirspor’da 12 futbolcunun sözleşmesi sona ererken, ilk ayrılan isim Bedirhan Altunbaş olmuştu. Sözleşmesi sona eren ve şimdiye kadar bir kulübe imza atmayan İbrahim Halil, Furgan Polat, Muhammed Yahya Akbulut, Ebrar Aydın, Ömer Faruk Güler,  Emir Yıldız, Sezgin Coşkun, Erdal Akdari ve Kıvanç Karakaş gibi isimler gözünü kongreye çevirmiş durumda. Güvenilir bir yönetim çıkmadığı takdirde diğer futbolcularında kulüpten ayrılacağı öğrenildi.
 
496 delege katılabilecek
Eskişehirspor’da bugün yapılacak olan kongrede 496 delege oy kullanabilecek. Aidatlarını yatıran delegeler kongre salonuna gelip yeni başkanı seçme şansı yakalayacak. Ancak Siyah Kırmızılı ekipte her zaman olduğu gibi ilk kongrelere katılım yok denilecek kadar az oluyor. 496 delegenin 11 Haziran’da katılım sağlanması bekleniyor.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es-es sevdalısı 4 Haziran 2021 13:36

Aidat yatırmayıp delege sayısı 496ya düşmüş, taraftarlardan fedakarlık bekliyorlar. Kendi seçtikleri başkana bile güvenmiyorlar. Söylenecek birşey yok!!!

0 3 Cevap Yaz
Çiftelerli 4 Haziran 2021 11:39

Eses imizi bu hale düşürenler............anladınız

1 3 Cevap Yaz
EseseskikikieskieskiEs 4 Haziran 2021 10:44

Yine bir başkan seçemeyinde göreyim sizi

0 1 Cevap Yaz
Es esli 4 Haziran 2021 10:27

Çalışkan belediye başkanları miz var bitanesi başkan olsun kulüp ismide xxx belediye spor olsun görelim Eskişehir i sevenleri

1 4 Cevap Yaz
Vatandaş 4 Haziran 2021 10:25

Yılmaz Büyükerşen olsun herşey de başarılı bir hocamız gerçek Eskişehir li olarak onu destekliyoruz başkanlık yakışır eskisehir büyük şehir belediye Spor

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi