Eskişehirspor'da yine aynı kriz! 6 puan silme...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yine aynı kriz! 6 puan silme...
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal kulübün içinde bulunduğu acı tabloyu ve karşımızda duran büyük tehlikeyi anlattı. Ünal, “6 puan silme cezaları ile karşı karşıyayız. Transfer tahtasını açamazsak sonumuz amatör kümeye kadar gider” diyerek tablonun ne kadar kötü olduğunu belirtti. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da gözler ara transfer döneminde transfer cezasının ortadan kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. Başkan Halil Ünal, Elazığspor karşılaşması öncesi spor muhabirleriyle yaptığı sohbette tablonun ne kadar acı olduğunu anlattı. Ünal, “1 puan için canla başla savaşan çocuklarımızın verdiği mücadeleyi herkes görüyor. Fakat bizi bekleyen tehlikeyi ise, koca şehir görmezden geliyor” dedi.

Amatör kümeye kadar gider

Kendisinin transfer tahtasını açmak için görüşmelere devam ettiğini söyleyen Ünal oluşturulan icra kurulunun da canla başla mücadele ettiğini söyledi. Ünal, “Zor günler geçiriyoruz. Fakat daha zor ve tehlikeli günler ise kapıda. Puan almak için savaşan çocuklarımız, 6 puan silme cezaları ile karşı karşıya. Transfer tahtasını açamadığımız taktirde, Allah göstermesin sonumuz amatör kümeye kadar gider” şeklinde konuştu. 

1 liramız bile yok

Ünal görüşmelerin sürdüğünü belirterek, “Transfer tahtasını açmak için görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat para almadan imza vermeye yanaşmayan oyuncular var.
Ortada olan gerçek ise, bugün 1 liramız bile yok. Parayla transfer tahtasını açmamız imkansız. Bunu bizden alacakları olanlar anlamalı. İcra kurulu üyeleri
ve taraftarlarımız yaptıkları kampanyalar ile kulübü günlük olarak ayakta tutmaya çalışıyor.” 

Acı tablo

“Taraftarlarımız içinde bulunduğumuz durumun farkında, savaşıyor. Bu savaş kulübün kurtuluşu için değil, yaşaması için verilen bir mücadele. Kulübün kurtuluşu ise, elimizde bulunan projeye destek verilmesine bağlı. Bunu defalarca söyledik. Taksi projesine şehrin her kesimi destek veriyor fakat işi bitirecek olan şehrimizin yöneticisi, buna hayır diyor. Açıkçası sözün bittiği yerdeyiz. Futbol tarihinin bir efsanesi, yok olmakla karşı karşıya” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tepe 14 Kasım 2018 18:19

1 liranız yoksa bırakın artık bıktırdınız be

0 8 Cevap Yaz
Mahmut 14 Kasım 2018 17:09

Bıktık usandık, sanki bu kadar borcu yapan başkası.Çare bulun kardeşim ..ne demek 6 puan silinmesi. silinmesini önleyin. o puanlar nasıl alındı..1 puanın bile silinmesinde kıyamet kopar.

0 7 Cevap Yaz
Yeni ES ES li 14 Kasım 2018 15:45

Klubün 1 kuruşu bile yoksa cebinden 1 kuruş bile vermiyorsun demektir. O zaman ne duruyorsun orada. Aylardır alacaklılarla görüşüyoruz diyorsun, bir arpa boyu yol gidemedin. İşin gücün herkesten para dilenmek.

0 13 Cevap Yaz
evet hep aynı!!! 14 Kasım 2018 14:39

sayın başkan para almadan almış gibi imza vermeyen kişileri hedef olarak göstereceğinize yada seçilmişler seçilmemişler konusuna gireceğinize kulübü bu duruma getirenleri deşifre edin ve son kuruşuna kadar tahsil etme yoluna gidin. siz dahil hangi başkan hangi ölçüde sorumluysa çözüm kendilerinde. sorumlular olarak etraftan destek gelmiyor diyerek hedef şaşırtacağınıza elinizi kendi ceplerinize atmayı ve bu enkazı ortadan kaldırmayı amaç edinin.

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi