Eskişehirspor'da Yılmaz Vural’a tepkinin nedeni

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Yılmaz Vural’a tepkinin nedeni
A
a

Ligde kalmaya çalışan Eskişehirspor, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Bazı taraftarların Vural’a tepkisi var. Bunun nedenlerini araştırdık...

Sütiş Eskişehir
Haber - Yorum: Cihan Yıldırım

Eskişehirspor ile Yılmaz Vural’ın yolları ilk kez 23 yıl önce kesişti. 94-95 sezonunda 1. Lig’e (Süper Lig) çıkma mücadelesi veren ESES, play-off’a kaldı. Candan Dumanlı ile yolları ayıran ESES, Vural ile anlaştı. Vural, Konya’daki maçlarda takımın başındaydı...

Eskişehirspor, üç maçın ardından 1. Lig’e yükseldi. Vural ile yola devam edildi. Vural ‘tek yetkili’ olarak transfer yaptı. Vural, Galatasaray’dan ‘yaşı ilerlemiş’ beş futbolcu aldı. O sezon 20’şi aşkın transfer yaptı. ESES, Fenerbahçe ile birlikte transfere en çok para harcayan takım oldu.

Eskişehirspor'da Yılmaz Vural’a tepkinin nedeni

İlk yarının ortalarında Zafer Tüzün ile kavga eden Vural, gol kralı olan Tüzün’ü kadro dışı bıraktı. Kimileri bu kavga için ‘ESES için kötü günlerin başlangıcı’ diyor.

İlk yarı bitmeden Vural ile yollar ayrıldı. Güvenç Kurtar geldi ama ESES’i kurtaramadı! O sezon ligden düştük. Sonra kendimize gelmemiz yıllar sürdü...

Vural ile yıllarca karşılaşmadık. Vural, 2008’deki Türkiye Kupası maçında Antalya’nın başındaydı. ESES taraftarı “Konya'da şov yaptığını, komisyonlar aldığını, ESES’imi sattığını, unutmadık Yılmaz Vural“ tezahüratıyla Vural’a tepki gösterdi.

Eskişehirspor'da Yılmaz Vural’a tepkinin nedeni

Vural, geçen yılki play-off finalinde de Göztepe’nin hocasıydı. Maç sonunda ‘sevinçten’ attığı takla hala taraftarın tepkisini çekiyor. Vural, 11 Şubat’ta Giresun Teknik Direktörü olarak Eskişehir’e geldi. Taraftar ‘Takla atsana Yılmaz Vural’ tezahüratıyla tepkisini dile getirmişti.

Eskişehirspor ile Vural’ın yolları bir kez daha kesişti. Çok önemli beş haftada takımın başında taraftarın pek içine sinmeyen Yılmaz Vural var.

Allah sonumuzu hayretsin...

Eskişehirspor'da Yılmaz Vural’a tepkinin nedeni
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kazım Hırt 5 Nisan 2018 15:15

Taklacı Yılmaz Vural Esese takla attıracak hemde güvercin taklası.ters taklayla eses 2.ligde olacak.

1 4 Cevap Yaz
Ben yılmaz

Halil başkan ay lav yuu.

3 2
vahit aksakal 5 Nisan 2018 15:08

yılmaz vural bir şovmendir tv lerde bol bol boy gösterir bana göre bizim bir şovmene ihyacımız yok.

3 5 Cevap Yaz
şakir 5 Nisan 2018 14:39

yılmaz hoca takımı kurtarır

5 2 Cevap Yaz
Gardrop erol

Bence de.

2 4
Ziya 5 Nisan 2018 13:03

Taraftar haklı! Çünkü herkesin korktuğunun başa gelmesinden korkuyor. Yılmaz Vural ın paragöz olduğunu da herkes bilir! 3 maç sonra kaçıp gider.

2 6 Cevap Yaz
İmho 5 Nisan 2018 12:20

Es Es düşmemeye oynuyor.Sanki Şampiyonlar Ligi'ne kalacaklar.Yönetim çaresizlik içinde çözüm üretmeye çalışıyor.Bu taraftar gurubu neyin kafasını yaşıyor.....

6 6 Cevap Yaz
Ali Yaş

Halil başgan arkandayız.

3 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi