Eskişehirspor’da yeniden ceza almama mesaisi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da yeniden ceza almama mesaisi!
A
a

Kulüp lisansı alamadığı için her sene puanı silinen Eskişehirspor’da yönetim kurulu ve muhasebe departmanı yine bir cezanın alınmaması için mesaisini sürdürüyor. Öğrenilen bilgiye göre Siyah Kırmızılı kulüp bayram sonunda ikinci başvurusunu yapacak.

Sütiş Eskişehir
2011 yılından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulanan Ulusal Kulüp Lisansı kriterleri kapsamında kulüplerden "Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterler" hakkında kapsamlı dosyalar isteniyor. Bunları tamamlayamayan kulüpler -30 ila -3 arasında puan silme cezalarına çarptırılıyor.

İkinci başvuru yapılacak
Eskişehirspor Kulübü ise son yıllarda sürekli kulüp lisansı yüzünden puan silme cezası alıyordu. Yönetim bu sene bu cezayı almamak için büyük bir uğraş veriyor. Başta Muhasebe Müdürü Gökay Mehmet Şahin olmak üzere muhasebe departmanı yoğun bir mesai içine girmiş durumda. Yapılan ilk başvuru sonrası TFF kulüplere 30 gün eksiklerini tamamlama hakkı tanımıştı. Bunun akabinde ortaya çıkan eksikler için TFF bu kez 60 gün hak tanıdı. Eskişehirspor muhasebe departmanı bu ayın sonuna kadar eksikleri tamamlamak zorunda.

Elden teslim edilecek
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Ulusal Kulüp Lisansı konusuna önem veren Eskişehirspor’da muhasebe departmanının bayramda da mesai yapacağı öğrenildi. Temmuz ayının sonuna kadar eksikleri gidermek için çalışacak olan muhasebe departmanı daha sonra TFF’ye ikinci başvuruyu yapacak.  Eskişehirspor Kulübü Muhasebe Müdürü Gökay Mehmet Şahin’in İstanbul’a gidip evrakları bizzat elden TFF yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Evrakların tesliminden sonra kurul toplanıp 45 gün içinde nihai kararı verecek.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erol 11 Temmuz 2022 10:53

3. Lig bize ağır gelir.yerimiz amatör olmali

0 1 Cevap Yaz
pompeo 11 Temmuz 2022 10:35

gaz alma operasyonu ... para mi var ki .. pontusun puan silme cezasindan kurtulacaz ...

0 2 Cevap Yaz
Kamil çetin 8 Temmuz 2022 10:49

Transferi açabilirsek süper olacak.

0 2 Cevap Yaz
Zippo 8 Temmuz 2022 09:58

Yine -3 alırız gibi gözüküyor

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi