Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da yeni transferler gelince...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yeni transferler gelince...
A
a

Eskişehirspor’un gelecek vaat eden futbolcularından Eren Altıntaş ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Yeni transferlerin gelmesiyle birlikte iyi bir aile olduklarını söyleyen Eren kendi gelişimi acısından da deneyimli oyuncularla oynamanın faydalı olacağını belirtti.

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı ekibin yetenekli futbolcularından Eren Altıntaş ESTV’ye yaptığı açıklamada kümede kalacaklarını söyledi. Sözlerine en son oynanan Hacettepe karşılaşmasıyla başlayan Eren, “Ankara’da iyi bir performans sergilemiştik. Maçı 85’e kadar da tuttuk. Ancak son dakikada gelen gole engel olamadık. Daha iyi olacağız. Taraftarımızın desteğiyle kümede kalacağız. Ben de bu maçtan dersler çıkartacağım” dedi.
Eskişehirspor'da yeni transferler gelince... 16.02.2023
"BİZE KATKI SAĞLAYACAKLAR"

Yeni transferlerin gelişiyle iyi bir aile olduklarını söyleyen Eren, “Takımımıza birçok deneyimli isim geldi. Bize abilik yapmaya çalışıyorlar, biz de onlara kardeşlik yapıyoruz. Deneyimli isimlerin gelmesi bize fayda sağlayacak. Kendi gelişimim acısından da bunun bana katkı sağlayacağını söyleyebilirim. En kısa sürede toparlanıp kendimizi ateş hattından uzaklaştırmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi