Eskişehirspor'da yeni sezon için plan belli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yeni sezon için plan belli
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer yeni sezon hazırlıkları hakkında basın mensuplarına bir açıklamada bulundu. Takımdan genel olarak memnun olduğunu söyleyen Biçer, “Oyuncuların performansından memnunum. Çalışmalar pozitif yönde ilerliyor. Bu sezon daha tecrübeli bir takım sahada olacak” dedi.

Sütiş Eskişehir
Pozitif yönde ilerliyoruz
Öncelikle çalışmalar hakkında konuşan Biçer, “Yaklaşık bir haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geldiğimiz günden bu yana oyuncularımızla saha içerisinde onlardan talep ettiklerimizi oyuna yansıtma konusunda pozitif yönde ilerliyoruz. Çalışmalardan memnunuz. Takım bu sezon haddini bilerek oynayacak. Daha tecrübeli bir takım sahada olacak” dedi.
 
Bize katkı sağlayamazlar
Altyapıya gönderilen 12 futbolcuyla ilgili konuşan Biçer, Yakın tarihte lig başlayacak. Oraya sağlıklı bir şekilde hazırlanabilmek için sayımızı azaltmak durumunda kaldık. Geçtiğimiz sene A takıma çıkan oyunculardan bazıları, hedef ortadan kalktıktan sonra oyuncuların gelişimi adına getirilmiş olabilirler. Ancak bazı oyuncularımızın, bizim bu seneki hedefimizde bize katkıları olabileceğini düşünmediğimiz ve onların gelişimi için kendi yaş gruplarıyla ilerlemelerine karar verdik. Altyapıda her zaman A takıma aday olarak yaşı tutan arkadaşlar devam edecekler” ifadelerini kullandı.
 
Gitmesi söz konusu değil
Onur Arı’nın transfer gündeminde olmasıyla ilgili soruya ise şu sözlerle yanıt verdi; “Onur Arı’nın şuan gitmesi söz konusu değil. Bugün bu kulüpten bir oyuncu gidecekse, transfer sadece oyuncunun menfaatleri konusunda değil, en azından belirli bir noktada kulübün transfer tahtasını açması hususunda destek verici bir yönde olmalı. Oyuncunun kariyeri kadar kulübün kariyerini de düşünmemiz gerekiyor” dedi.
 
Tecrübe gerekiyor
Kampla ilgili bilgiler veren Biçer, “Pazar gününden sonra bir iznimiz olacak. Daha sonra yine tesislerimizde bir araya geleceğiz.  3. Etap için yönetim kurulumuzdan onların da destek verdiği bir talebimiz oldu. Şartlar uygun olursa o dönemde bir yere gideceğiz. Bu sene Eskişehirspor’un ismine yakışır bir oyun sahaya yansıtmamız gerekiyor. Genç ve enerjisi yüksek bir ekibimiz var ama tecrübelerini artırmamız gerekiyor. Bu ligde, oynamamız gereken format içerisinde, oyuncu grubunun ihtiyaçları doğrultusunda bir çalışma gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi.
 
İyi bir organizasyon gerekiyor
İyi bir organizasyon halinde takımın iyi yerlere gelebileceğini söyleyen Biçer, “Becerili bir oyuncu grubu var, sadece organizasyona ihtiyaçları var. İnşallah o organizasyonu sağlayıp uygularsak hem oyuncu kalitesiyle, hem oyuncu karakteriyle, hem de oyuncu potansiyeliyle ortaya daha farklı şeyler çıkabileceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Görevimizin başındayız
Son olarak Biçer sözleşmesinin TFF’de gözükmemesi nedeniyle ilgili sorulan soruya ise, “Bir sıkıntı yok. Görevimizin başındayız. Sözleşme gitmemiş olabilir” dedi.
Kaynak : Ahmet D. Canoıruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
es 28 Temmuz 2022 09:54

takımı en iyi bilen suat hoca ve ekibiydi... sen 1 milyon takımı hiç seyretmeyen ekibe ver..bu külüp böyle batıyor arkadaşlar....siz de aynısını yapıyorsunuz diğer yönetimler gibi....

1 7 Cevap Yaz
pompeo

Suat 3. ligde calismak istemez ...

0 1
es

teklif etmediler kiiiii

1 3
Redkit 28 Temmuz 2022 08:32

Transferi açılmazsa uzun yıllar 3.ligde bol bol tecrübe kazaniriz

1 2 Cevap Yaz
Anti biçer 27 Temmuz 2022 18:11

Cüneyt Biçer yanlış tercih. Suat hoca daha verimli olurdu.

8 16 Cevap Yaz
Vatandaş Sabri 27 Temmuz 2022 17:50

Anlaşıldı yine sezon sonuna doğru eski kulüp başkanları niye dava edilmiyor denilecek. Şimdi edin ertelemeyin

1 8 Cevap Yaz
eses 27 Temmuz 2022 16:12

para yok diyorlar... 3. ligde teknik ekibin kulübe maliyeti 1 milyon tl......

0 17 Cevap Yaz
pompeo

cepten ödüyorlardir yöneticiler ... borc olarak da kulübe yazarlar ...

0 14
es

yazıkkkkkkkk

1 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi