Eskişehirspor’da yeni bir yıldız doğuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da yeni bir yıldız doğuyor!
A
a

Eskişehirspor'da transfer yasağı ve maddi imkansızlıklar kulübün altyapıya yönelmesini ve genç oyuncuları parlatmasını sağladı. Dorukhan Toköz'den sonra geçtiğimiz sezon Mehmet Özcan Es Es'te parlayan isim oldu. Bu sezon ise Talh Erdoğan adından söz ettirecek gibi duruyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un gelecek vaat eden oyuncusu Talha Erdoğan geçtiğimiz gün oynanan Ci Group Buca karşılaşmasında başarılı performansıyla dikkat çekti. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ve 10 numara mevkisinde forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, hücum organizasyonlarında başrol oynadı. Talha maçın 16’ncı dakikasında fırsatçılığını konuşturarak bir de gol atma başarısı gösterdi. Taraftardan tam not alan Talha, yeni sezonda Es Es’in en önemli silahı olacağı sinyalini veriyor.

Mete Kaan Demir etkili oynadı

Eskişehirspor’da bir sezon daha kiralık olarak forma giyecek olan Mete Kaan Demir, Ci Group Buca ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ikinci yarı forma giydi. 21 yaşındaki hücum oyuncusu oyuna ikinci yarı girse de etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Hızı ve teknik becerisiyle taraftardan geçerli not alan Mete Kaan, yeni sezonda Es Es formasıyla başarı hedefliyor.

Onur kaptan oldu

Eskişehirspor’un Cİ Group Buca ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna dahil edilen Onur Bayramoğlu kaptanlık pazu bandını koluna geçirdi. İkinci yarıda birçok genç oyuncuya forma şansı tanıyan Çapa’nın bu hamlesi sonrası Onur, kaptan olarak oyuna devam etti. Kariyerinde önemli bir düşüş yaşayan Eskişehirli futbolcu yeni sezonda kendisine yeni bir sayfa açarak tekrar çıkış yakalamak istiyor.

Hakan forma giydi

Polonya ve Afyon kampına katılmayan Hakan Aslantaş, takımın Eskişehir’e dönmesinin ardından çalışmalara katılmıştı. Wisla, Göztepe ve Denizlispor ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyemeyen Hakan, Eskişehir’de geçtiğimiz gün oynanan Cİ Group Buca maçında forma giydi. Teknik Direktör Fuat Çapa karşılaşmanın ikinci yarısında deneyimli oyuncuyu sol bekte oynattı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi