Eskişehirspor’da yeni bir direniş harekatı başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da yeni bir direniş harekatı başladı
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programı’na Antalya’da konuk oldu. Burada iddialı konuşan Kızıltan, “Yeni bir direniş harekatı başladı. Nereye geldiğimizin farkındayız… Herkes mücadeleye hazır olun” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kızıltan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Eskişehirspor’un direniş harekatı başladı. Bu kulübün geçmişte büyük başarısı vardır. Yaşadığı zorluklarda vardır. Mevlana’nın dediği gibi, ‘Düne ait ne varsa dünle birlikte gitti, bugün yeni bir şeyler söylemek lazım’ diye. Başkanlarımız bu anlamda çok önemli bir adım attılar. Böyle büyük bir camianın teknik sorumluluğunu bana teslim ettikleri için teşekkür ediyorum. Buraya layık olmaya çalışacağım. Ekibimle birlikte tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Kalan 13 maçlık periyotta iyi sonuçlar alarak daha rahat bir ortama çıkmak istiyoruz.”
 
ES ES’İN TEKLİFİ HEYECANLI OLUR

“Eskişehirspor son sırada olsa da buradan gelen teklif her zaman heyecan verici olur. Burada çalışmak isteyen yüzlerce hoca var. Yönetimin yaklaşımı, sağladıkları güven ve büyük taraftar. Bunlar başlıca etkenler oldu. Ayrıca yapılan yeni transfer de var. 2 gün de 17 futbolcu transfer edildi. Bu futbolcuların çoğunu tanıyorum. Bazılarıyla çalışma fırsatım da oldu. Takımı sırtlamış mevcut futbolcular da var.”
Eskişehirspor’da yeni bir direniş harekatı başladı 25.02.2023
13 FİNAL MAÇIMIZ VAR
“10 gündür buradayım. Deneyimli ve kaliteli futbolculara sahibiz. Ama bir gerçek var. Biz sonuca ulaşabilecek bir futbol oynayacağız. Doğru oynamaya çalışacağız. Benim mantalitem bu değil ama bu şu an Eskişehirspor’un mantalitesi olması lazım. Bizim 13 final maçımız var. Artık sadece sonuç odaklı oynayacağız. Sahada kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DA DÜŞÜNÜLDÜ
“Eskişehirspor bu kadar transferi önümüzdeki sezonu düşünerek de yaptı. Hepsini doğru yönetmek lazım. Elimizdeki şu an ki kadro uyumu sağlar ve oyununu geliştirdikten sonra ligi de iyi yerde bitirirse bu düşme baskısı üzerinden kalkacak. Baskının kalkmasıyla birlikte de bu takım önümüzdeki sezon iyi işler yapacaktır.”

ÖNCE RAHATLAMAK GEREKİYOR
“Futbolda uyum çok önemli. Düşük bütçeyle iyi bir kadro kuruluyor. Doğru oyuncu seçimi ve kadroda oluşturulan uyum büyük başarılar yakalar. Buna şahit olduk, Karagümrük, Konyaspor ve Hatayspor. Biz 13 maç oynayacağız. Bu maçların hepsi final. Öncelikle bizim rahatlamamız lazım. Rahatladıktan sonra gelecek adına planlar yapabiliriz.”

O MAÇ İYİ BİR TESTTİ
“Saburtalo maça bizim için iyi bir test oldu. Bu maçta testi bölüm bölüm geçtik. Rakiplerimizi tanıyorum. Kadromuz kalabalık, biliyorsunuz. O hafta kim hazırsa kim oynayabilecekse onu oynatacağız. Emre hocayla İsmail Kartal döneminden de tanıyorum. Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Sinan Ören ve Özgür Gedik ile görüşmeler yaptım. Ancak Emre hocayla görüşme fırsatım hiç olmadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum, kolay olmayan bir yerde iyi iş çıkardı.”

TAKIMIN YÜZDE 70’İ HAZIR
“Karbel Karaköprü bu ligin iyi takımlardan birisi. Biz artık mümkün olduğunca rakiplerimize izin vermeyeceğiz. Karaköprü maçına hazır olacak isimler var olmayacak isimler var. Aralık ayından bu yana antrenman yapmayan isimler var. Takımın %70’i Karaköprü maçına hazır olacak. Örneğin Hacettepe maçında İsmail Haktan hazır değildi, Saburtalo maçında hazır görüntü çizdi. Bunun gibi birçok futbolcumuz var. Günler ve haftalar geçtikçe futbolcularımız hazır hale geliyor.”

HEDEFİ BELİRLEDİK
“Ortalama iki puan alırsak, bu ligde çok rahat kalırız. 26 puan ediyor o da. Ama bizim önceliğimiz Karaköprü maçı. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu ortalamayı yakalayabilecek bir kadromuz ve bir kalitemiz var. Ama dediğim gibi bir alışma süreci yaşıyoruz. Ben bile bazı futbolcularımızın isimlerini yeni yeni öğreniyorum. Bu camianın büyüklüğünü bilen ve aidiyet duygusu olan bir kadromuz var.”

ZİRVEYE OYNAYABİLİRDİK
“Yönetim çok büyük bir iş başardı. Lig yeni başlasaydı ve bu transferler sezon başı yapılsaydı Eskişehirspor bu ligin en iddialı takımı olurdu hatta zirvenin en güçlü adayı olurdu. Şu an da nereye geldiğimizin farkına varmamız gerekiyor. 3. Lig’de son sıradayız. Eskişehirspor ne yazık ki bu durumda. Buna göre mücadele edeceğiz buna göre pas atacağız buna göre çalışacağız. Herkes nerede mücadele edeceğinin farkında olmalı.”

MELİH’İ FENER’DE İZLİYORDUM
BARIŞ’I KAZANACAĞIZ
“Melih’i ben istedim. Fenerbahçe’nin maçlarını izlemiştim, sağ olsun yönetim istediğimiz oyuncuyu aldı. Barış Memiş eski öğrencim burada yeniden yollarımız kesişti. Kariyerinde düşüş yaşandı ancak çok kaliteli bir oyuncu. Onu kazanmaya çalışacağız. Hücum konusunda iyi işler yaparsak çok etkili olacağımızı düşünüyorum.
 NEREYE GELDİĞİMİZİN FARKINDAYIZ
 “Nereye geldiğimizin, nasıl bir sorumluluğu üstlendiğimizin farkındayım. Bunu oyunculara aktarıyorum, sürekli söylüyorum. Burada taraftarımızın da desteği gerekiyor. Bir direniş başladı bu direnişi hep birlikte yürüteceğiz. Biz mücadeleye hazırız, tüm şehir de bu mücadelemize destek olsun. Kimse merak etmesin hak ettiğimiz yere geleceğiz.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Koray Göztepeli 26 Şubat 2023 21:49

Haydi ES ES, dön geri, seni seviyoruz💛❤️🖤

0 1 Cevap Yaz
Esk26 26 Şubat 2023 07:45

Yönetim ve hocamıza güvenimiz tam iyi yerlere geleceğimize inanıyorum herşey güzel olacak

0 2 Cevap Yaz
Mustafa ali 25 Şubat 2023 11:21

Eveet şimdi icraat zamanı hadi bakalım

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi