Eskişehirspor'da yaşananlara kayıtsız kalamam!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yaşananlara kayıtsız kalamam!
A
a

Eskişehirspor’un her zaman yanında olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Kurt, yaşanan olaylara kayıtsız kalmayacağını belirterek, “Eskişehirspor’a herkes sahip çıkmalı” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika haberi: Eskişehirspor’un zor zamanında elinden gelen her şeyi yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, son gelişen olayları gazetemize değerlendirdi. Yine olağanüstü bir süreç yaşandığını belirten Kurt, “Bu olayların buraya geleceği belliydi. Eskişehirspor’un durumuna çok üzülüyorum. Ancak kayıtsız kalmam. Elimden gelen her şeyi yaparım. Ancak bu benim tek başıma yapacağım bir iş değil. Herkesin Eskişehirspor’a sahip çıkması gerekiyor” dedi. 

Kimseyle görüşmedim

Mantıklı ve güvenilir kişilerin bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Henüz kimseyle görüşmedim. Yine olağanüstü bir karar alandı. Önümüzdeki hafta yeni gelişmeler yaşanır. Burada önemli olan mantıklı, akılcı çözümler üretmek ve bulmak. Güvenilir kişilerin bir araya gelmesi gerekiyor. Kulüp çok zor günlerden geçiyor. İçimiz yanıyor” ifadelerine yer verdi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erhan 4 Kasım 2019 16:57

Eskişehirspor u kurtarmak için herkesin geçmiş unutarak bir süreliğine yönetime girmesi gerek. Benden bir öneri başında Aydın Begiter in bulunduğu onursal bir başkan, yanında Sinan Özeçoğlu, Nebi Hatipoğlu, Halil Ünal,Kaan Ay ve son dönemde başkanlık ve önemli görevlerde bulunmuş yöneticiler, yeni oluşumu kazanmak adına oradan da birkaç kişinin yönetime girmesi ile sayıları 30 civarı bir yönetim kurulu oluşturulmalı ve bu yönetim kurulu önce bu şehir için güçleri yettiğince kaynak yaratmalı, sonra şehirden destek ve sponsorluk çalışmalı ile Es-Es yönetilebilir bir hale getirilmeli. Sonrasında ise şirketleşme. Hepimiz Es-Es liyiz diyoruz, ben burada ismini yazdığım ve yazamadığım kişilerin de bu takımı çok sevdiğine inanıyorum. Ortak sevda için birkez birleşelim. Kinler, öfkeler, hırslar bir kenara bırakılsın. Böyle bir yönetimin başaramayacağı bir iş ve boş döneceği bir kapı olmayacaktır.

0 1 Cevap Yaz
Acil 3 Kasım 2019 13:48

Diri, Erkyaman vb taraftar temsilcilerini kulübün 10 km yakınına yaklaştırmaması lazım

0 16 Cevap Yaz
Hsyn 3 Kasım 2019 11:58

Şu anda kulüb tönetimine yakıntaraftarlar birliği başk kim varsa uzaklaştırılsın

1 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi