Eskişehirspor'da yalan bitti, gerçek başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yalan bitti, gerçek başlıyor
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer Belediye Derincespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Biçer, "Yalan bitti gerçek başlıyor. Sezona çok iyi şekilde hazırlandık. Birinci amacımız yenilmemek olacak" dedi

Sütiş Eskişehir
Kamp sürecini değerlendirdi
Teknik Direktör Cüneyt Biçer kamp sürecini değerlendirerek, “Sezon hazırlılarımıza 20 Temmuz’da başladık. Genel olarak bakıldığında iyi bir kamp süreci geçirdik diyebiliriz. Ufak tefek sakatlıklarımız falan oldu ama bizim genel anlamda gelişmemizi çok fazla etkilediğini söyleyemem. Başladığımız günden bu güne kadar önemli bir yol kat ettik diyebilirim” ifadelerini kullandı.
 
Kısa sürede tanıyamazsınız
“Tam anlamıyla takımı tanıdığınızı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine Biçer’in cevabı şu şekilde oldu, “40 gün çok kısa. Tam anlamıyla takımı tanıdık demek doğru olmaz. Her oyuncunun farklı bölgelerde neler yapabileceğini her geçen gün farklı şekilde görebiliyoruz. Ama genel bir kanıya sahibiz. Hem oyuncu grubunun bize hem de bizim oyuncu grubuna yaklaştığını söyleyebilirim. Saha içinde neler istediğimizi onlar net bir şekilde göstermeye başladılar. Ama tanıma süreci daha devam edecektir. Başlangıç olarak belirli bir noktadayız. En azından birbirimizin neler istediğini biliyoruz.”
 
Tek eksik Doğukan
Takımdaki sportif sakatlıkları değerlendiren Biçer, “Utku Kızılkaya ve Muhammed Yahya’nın sakatlıkları çok kısa süreliydi. 3-4 gün kontrol amaçlı beklettik. Tolga Yakut, Selman Çiftkanatlı ve Onurhan Uyanık’ın sakatlıkları 2-3 hafta sürdü. O isimleri de aramıza dahil ettik. En son Onurhan dahil oldu. Futbolcuların sakatlık süreçlerindeki kayıplarını tamamlamamız gerekiyor. Şu an Doğukan Ünal dışında tüm takım olarak antrenman yapabiliyoruz” dedi.
 
Yalan bitti gerçek başlıyor
“İlk hafta maçı öncesi takımdaki hava nasıl?” sorusu üzerine Biçer, “Yalan bitti gerçek başlıyor. Bu hafta itibariyle tüm yaptığımız işlerin gerçeğe dönme noktası Pazar günkü maçla birlikte başlıyor.  İyi hazırlandık. Oyuncu grubuyla belirli bir noktaya geldiğimizi söyleyebilirim. Keyfimiz yerinde. Oyuncu arkadaşlar da keyif almaya başladı. Tüm takımlar için başlangıç zordur, ilk maç kolay olmayacak. Ama biz ilk maçı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.
 
Şehri arkamızı almalıyız
Biçer, “İlk yaptığımız basın toplantısında da dedik. İlk önce aşağı inişi durdurmak gerekiyor. Biz kendimizi motivasyon olarak buna hazırladık. Belirli bir noktaya kadar burada durabileceğimizi daha sonra basamak yapıp tekrar yukarı sıçrayabilecek süreci kendimize kazandırabileceğimize inanıyoruz. Endişeleri güvene çevirip şehri de arkamıza alabilirsek çok daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. İlk maçımız deplasman. İnşallah iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla döndüğümüz zaman ikinci maçta burası futbol şehri o tepkiyi olumlu anlamda göstereceğini biliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Amaç yenilmemek
Biçer, “Bizim öncelikle kendimize bir oyun modeli oturtmamız gerekiyor. Deplasman, iç saha ya da rakibe göre oyunsal değişikliklere gidebilmemiz için zamana ihtiyacımız var. Kalıp bir oyun oturtup o oyunun üzerinden devam etmemiz gerekiyor. Birinci amacımız en kötü şartlarda maçı başladığı gibi bitirmek. Ama bu demek değildir ki biz savunma oyunu oynayacağız. Biz kaybetmeden kazanmanın yollarını arayan bir takım olmak için mücadele edeceğiz. Bütün planımız genel anlamda bunun üzerine. Yediğimizden bir fazla atmak temel amacımız” ifadelerini kullandı.
 
Rakibi takip etti
“Derince Belediyespor’u araştırdınız mı?” sorusu üzerine Biçer, “Hazırlık maçları olarak Bolu’da kamptaydılar. Genel olarak bir bilgimiz var. Kadrolarındaki oyuncular hakkında bilgimiz var. Hazırlık maçları süreçleri liglerin ilk maçları için ön bilgi elde etmek adına kolay olmuyor. Çünkü takımlarda çok değişiklikler oluyor. İlk maçta kendi oyunumuz üzerinden yola çıkacağız” dedi.

 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
büyük es es 3 Eylül 2022 00:12

Kim ne derse desin bu ligde misafiriz gerçek yerimiz BAL ligi

2 1 Cevap Yaz
Eto 2 Eylül 2022 14:52

Yahu bu takımın nesini tanıyacak takım yok ki çoluk çocuk

8 3 Cevap Yaz
pompeo 2 Eylül 2022 13:05

takim kazanirsa kral olursun ... yenilirse de hedef tahtasi ... hoccam ...

0 6 Cevap Yaz
gerçek 2 Eylül 2022 12:21

300milyon borç.gerçek olan şey borcumuz.konuyu saptırmayın........

1 7 Cevap Yaz
Tirsak 2 Eylül 2022 11:09

Amaç ligde kalmak hocam

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi