Eskişehirspor'da yabancılar öne çıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da yabancılar öne çıktı
A
a

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında şimdiye kadar 5 karşılaşma yapan Eskişehirspor bu maçlarda toplam 7 gol attı. Es Es’in bu 8 golünün 6’sı yabancı oyuncularından geldi.

Sütiş Eskişehir
 
Milinkovic sahnede
2 Temmuz’da başladığı yeni sezon hazırlıklarında ilk hazırlık maçını MC Oran ile oynayan Eskişehirspor rakibini 1-0 mağlup etmişti. Es Es’in bu karşılaşmadaki golünü yeni transferi Marko Milinkoviç attı. Kırmızı Şimşekler, Bolu’da yaptığı kamp döneminde ikinci hazırlık maçında ise 2. Lig ekibi Hacettepe ile karşı karşıya geldi. Es Es’in 4-2 kazandığı bu karşılaşmada goller Karim (2), Kerim ve Kaan Gül’den geldi.
 
Çekişmeli geçti
Bolu’daki üçüncü hazırlık maçında ise Kırmızı Şimşekler, TFF 1. Lig’in yeni ekibi Osmanlıspor ile kozlarını paylaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Es Es’in golünü Sırp oyuncusu Marko Milinkovic attı. Eskişehirspor son oynadığı hazırlık karşılaşmasında ise Süper Lig’in dişli ekiplerinden Sivasspor ile karşı karşıya geldi. düellonun yaşandığı bu maçta ise Es Es’in golleri yeni transfer Jesse Sekidika ve Karim’den geldi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 29 Temmuz 2018 10:13

Milinkoviç inşallah ligede damgasını vurur

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi