Eskişehirspor'da umutlar azalıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da umutlar azalıyor...
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 8’inci hafta karşılaşmasında Hatayspor’a 3-0 yenilen Eskişehirspor, sezon başından bu yana sürdürdüğüevinde yenilmezlik serisine son verdi. Taraftarlarının müthiş desteğiyle maça başlayan Kırmızı Şimşekler o bilindik mücadeleci oyununu sürdüremeyince tribünlerde lider olan Es Es maalesef sahada yokları oynadı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da haftalar ilerledikçe umutlar azalıyor... Genç ve tecrübesiz kadrosuyla ligin başından bu yana mücadele etmeyi sürdüren Eskişehirspor, özellikle evinde verdiği büyük mücadele ile futbol otoritelerinin dikkatini çekmeye başlamıştı. Deplasman maçlarında başarılı olamayan genç kadro, evinde 5 puan toplamayı başarmış ve saha içinde verdiği mücadele ile taraftarların gönlünü kazanmıştı. 

Spor Toto 1. Lig’de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak ve üst sıralara tırmanmak için evinde oynayacağı Hatayspor maçı önemli bir fırsattı. Ancak bu kez işler ters gitti. Her zaman olduğu gibi tribünlerin büyük desteğine rağmen evinde ilk mağlubiyeti deplasmanlarda hiç golü dahi bulunmayan Hataysapor karşısında aldı.

Ocak ayına kadar alternatifi olmayan bu kadroya sahip çıkmak, onların her türlü yenilgilerine rağmen desteği sonuna kadar sürdürmekten başka seçenek yok. Teknik Direktör Fuat Çapa’da şüphesiz buradan yola çıkarak Hatayspor yenilgisinin her şeyin sonu olmadığını ve yola aynı azim ve kararlılıkla devam edileceğini anlatacaktır.

Karşılaşmanın sonunda büyük üzüntü yaşayan taraftar her şeye rağmen 90 dakika sonunda oyuncuları tribünlere çağırarak bağrına bastı. Hatayspor karşısında önceki istekli, diri ve çabuk futbolunu sergilemekten uzak görünen genç oyuncular için bu karşılaşmada büyük bir  deneyim oldu.

Eskişehirspor’un genç stoperi Semih Güler, sezon başından beri son derece başarılı bir grafik çiziyor. Es Es’in yenildiği maçlarda bile savunmadaki mücadelesiyle takımın en güven veren oyuncularının başında geliyor. Önceki gün Hatayspor’a 3-0 yenilmelerine rağmen savunmanın göbeğinde yaptığı yerinde müdahalelerle rakip forvetler karşısında etkili olan Semih, takımın yenilgisine mani olamadı. Hakemin son düdüğü çaldığında üzüntüsünü taraftarla paylaşan kaptan, takımın ayakta ykalan tek futbolcusuydu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi