Eskişehirspor'da umutlandıran açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da umutlandıran açıklama
A
a

Eskişehirspor'da Fuat Çapa’nın ayrılmasının ardından bugün takımın başında sahaya çıkacak olan Antrenörler Ergin Işık ve Serdal Eroy, maç öncesi ES TV’ye konuştular. Her iki teknik adam Altınordu’dan galibiyetle döneceklerine inanıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'un Altınordu deplasmanı için “Altınordu maçından beklentimiz galibiyet” diyen deneyimli antrenör Ergin Işık, “En azından bu sıkıntılı süreçten biraz kurtulup yukarı doğru çıkmanın düşüncesindeyiz. İnşallah Eskişehirspor, Altınordu karşısında alacağı galibiyetle yukarı sıralara yavaş yavaş tırmanmaya başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Serdal Eroy ise üç gündür takımla birlikte olduklarını belirterek, “Tabi ilk günler sıkıntılı bir dönemden geçtik. Çünkü Fuat Hoca’nın istifası seveninin olup sevmeyeninin olması… Ama dün ve bugün takım moral olarak yükseldi. Eskişehirspor iyi bir takım. Oynadığı zaman yenemeyeceği bir takım yok. Eğer futbolcular kendi kafalarında bu maçı yaşarsa Altınordu’yu çok rahat geçerler” şeklinde konuştu.

Artık top futbolcularda

Eroy, “Kafalarında hala böcekler varsa sıkıntılı bir maç bizi bekler. Biz altyapıdan kurduğumuz ekiple takımı maça en iyi şekilde hazırladık. Artık top futbolcularda. Eskişehirspor’un herkes tarafından bilinen belli bir kadrosu var. Macera arayacak durumda değiliz. Diğer futbolcular tamamen göremedik. Herkesin beğenebileceği bir kadro çıkaracağız. Radikal kararlar gelen hoca tarafından alınsın” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Daima eses 14 Eylül 2019 13:58

Esrs imizin dustugu hallere bak. Pancarcidan, hoscan dan,begiterden, kim eses imizi cikar kapisi olarak gordu ise hesap sorulsun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi