Eskişehirspor'da umut gençlerde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da umut gençlerde
A
a

Eskişehirspor’un geçmişteki futbolcu ve teknik adamlara olan borçları nedeniyle 52 ismin tamamından imza alamayan yönetim, yeni transferlerine lisans çıkartamıyor. 

Sütiş Eskişehir
Bu durumda Es Es ilk maçta U-21’den alınacak olan dört futbolcu ile takviye edilen genç bir kadro ile Giresunspor karşısına çıkacak
 
Yeni transferler yok    
Geçtiğmiz sezonunun son karşılaşmasında Adanaspor deplasmanında sahaya oldukça genç bir kadroyla çıkan Eskişehirspor, yeni sezonun ilk maçında sahaya yine genç bir kadroyla çıkacak. Alacaklı 52 dosyası bulunan Eskişehirspor’da bu 52 dosyadaki isimlerden yeni sezon için muafakatneme alamayan yönetim, yeni sezon lisansını alamadı. Hal böyle olunda yeni transferlere de lisans çıkartamadı.
 
 Sezon sıkıntılı başlıyor
 İki sezondur  ekonomik konularla boğuşan Eskişehirspor, bu sezona da sıkıntılarla başladı. Bir yandan lisans sorunu ile boğuşan yönetim, diğer yandan da transfer yapma telaşındaydı. Şampiyonluk parolasıyla başlanan sezonda 13 isim kadroya katılsa da lisans krizi çözülemeyince ligin ilk maçında gençlerden oluşan kadro ile çıkmak zorunda kalacak. Es Es, Pazar akşamı 20,1 yaş ortalamasıyla Giresun’un rakibi olacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 11 Ağustos 2018 07:12

Ne yüzsüz insanlar var.borclu olduğumuz futbolcu bozuntusu şerefsizler eskisehirspora ne verdiler.ciksin konuşsunlar kaç dakika top oynamışlar.

0 0 Cevap Yaz
METİN 10 Ağustos 2018 17:05

EĞER LİSANS ÇIKARILAMAZSA BU YENİ ALINANLARDA PROBLEM OLACAK.MADEM BU İŞİ BECEREMİYECEKTİNİZ NİÇİN BU TRANSFERLERİ YAPTINIZ.HOCA HAKLI.BU İNSANLARA NE VERİRSEN BOŞA GİDİYOR.

3 1 Cevap Yaz
vatandaş 10 Ağustos 2018 16:26

seçimlerde kim ne kadar gol yiyecek görüşürüz. kazım kurt haricinde kim ne kadar oy alacak bakalım.

3 2 Cevap Yaz
es58 10 Ağustos 2018 16:01

Gençlerle maça çıkacaktın niye transfer yapın bu sezonu da gençlerle oynasaydın zarar mı ederdin akılsız adam hesap kitap bilmez halil

2 2 Cevap Yaz
alper eses 10 Ağustos 2018 12:09

İlk maça 5 yiyerek başlıyoruz

5 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi