Eskişehirspor'da transfer yasağı kalktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transfer yasağı kalktı
A
a

Eskişehir'in nefesini tutup beklediği son dakika haberi geldi. Es Es transfer yasağını kaldırmak için gerekli olan muvafakat belgelerini topladı. Eskişehirspor'un transfer yasağı kalktı. İşte son durum...

Sütiş Eskişehir
Son dakika... Eskişehirspor'da korkulu rüya sonunda bitti. Futbolcuların alacaklarını ödeyemediği için transfer tahtasını açamayan ve yeni sezon için anlaşma sağladığı futbolcuların lisansını çıkaramayan Eskişehirspor'da mutlu son... Eskişehirspor transfer yasağını kaldırmaya başardı. İstanbul’da bulunan Eskişehirspor yöneticileri son görüşmeleri yaptı ve son pürüzleri gidermeye başardı.

Borçlu olduğu futbolcukardan tek tek imza toplayan Eskişehirpor yöneticileri ve teknik direktör Fuat Çapa'nın yoğun uğraşları sayesinde tüm imzalar alındı. Linsans çıkarılamadığı için sezon başında anlaşma sağladığı futbolcuları lig maçlarında oynatamayan Es Es, genç kadrosuyla mücadele vermişti. Transfer yasağını kaldırmak için gerekli olan imzaları toplayan Eskişehirspor sezonun ilk yarısında oynatamadığı futbolcularına lisans çıkarttığı takdirde ligin geri kalanında oynatabilecek.

2 buçuk yıldır var

Siyah Kırmızılı ekip 2 buçuk yıldır süren transfer yasağı ortadan kaldırmaya çok yaklaştı. Bienvenü ve Pinto’dan gelen transfer yasağının ardından maddi kriterleri yerine getiremeyen Eskişehirspor 31 Ağustos 2018’de yeni transferlerine lisans çıkartamamıştı. Ligin ilk yarısında genç oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kalan Es Es lige verilen devre arasında bu sorunu ortadan kaldırmaya başlamıştı. 

İstanbul’da kritik görüşmeler

Geçtiğimiz günlerde transfer yasağını kaldırmakta büyük sorun yaşayan yönetim yine de mücadeleyi bırakmadı ve İstanbul’da alacaklı isimlerle görüştü. Birçok pürüzü ortadan kaldıran Eskişehirspor yönetimi transfer yasağını ortadan kaldırdı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gelsin futbolcular 30 Ocak 2019 10:34

yasağımız kalktığına göre kulübün milyon liralarını artık transferde kullanabilirsiniz gözünüz aydın!!!!! olmayan para ile transfere kalkarsanız 2 sene sonra içinden çıkamayacağı kadar çamurun dibine sokarsınız bu takımı!!!!

0 2 Cevap Yaz
... 30 Ocak 2019 10:33

transfer tahtası açıldı iyi tamam güzel. peki nasıl açıldı? borçlu olan kişilere alacakları ödenerek değil ricalar ile alınan borcu yoktur kağıtları ile açıldı. bu borçlar ödenmeyecek sanmayın ve olmayan parayı kağıt üzerinde imzalayarak sırf transfer yapmak adına kimseyle anlaşmayın. mevcut gençlere sahip çıkın ve ligde kalma mücadelesi verin. bir yandan da kulübü kendine yetebilir hale getirecek kaynak ve projeler üretin!!!!

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi