Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da transfer yasağı ile ilgili flaş gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transfer yasağı ile ilgili flaş gelişme!
A
a

Eskişehirspor'da devre arasında kaldırılan transfer yasağının durumu tekrar gündeme geldi. Es Es'in borçları devam ettiği için tamamen kaldırılamayan yasak için görüşmeler başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay transfer tahtasının açılıp açılmayacağı ile açıklamalarda bulundu. Ay, “Transfer cezasını kaldırmak çok zor. İmkansız değil. Bu kulübe her zaman destek olunması lazım… Şimdide Boffin’in, Akaminko’nun ve Bokila’nın dosyaları geldi. Bunlar maddi yükü fazla olan dosyalar. İnşallah gelecek olan yönetim bu cezayı ortadan kaldırır” ifadelerine yer verdi.

"Güven verecek yönetim lazım"

ES TV'de yayınlanan Eskişehir'in Nabzı programının konuğu olan eski Vali Kadir Çalışıcı Eskişehirspor hakkında açıklamalarda bulundu. Kongre hakkında konuşan Çalışıcı, “Türk futbolu ve Anadolu futbolu için Eskişehirspor'un çok büyük bir önemi vardır. Eskişehir'in tüm kesimlerine güven verebilecek bir yönetim oluşmadığı sürece işimiz çok zor. İnşallah 30 Mayıs'ta Eskişehirspor'un çok iyi yerlere getirebilecek bir yönetim kurulu oluşur. Ben de bir delege olarak bunu can-ı gönülden istiyorum" dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi