Eskişehirspor'da transfer yasağı açıklaması...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transfer yasağı açıklaması...
A
a

Eskişehirspor’da yeniden seçilen Mehmet Şimşek ES TV’ye önemli açıklamalarda bulundu. Transfer yasağı ile ilgili hemen mesaiye başladıklarını söyleyen Şimşek son dakikaya kadar mücadele edeceklerini belirtti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'u sahipsiz bırakmadık
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek yeniden başkan seçildikten sonra ilk röportajını ES TV ile yaptı. Delegelere kongreye katıldıkları için teşekkür eden Şimşek, “Artık biz, siz işte görüyorsunuz kimlerin kaldığını. Bu işin şakası yok. Kulüp çok zor durumda. Es Es’imiz sahipsiz kalmasın diye göreve geldik. Bu salona gelip bizi başkan seçen delegelerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Vazgeçmek yok
Transfer yasağı ile ilgili konuşan Şimşek, “Kongrenin ardından hemen çalışmalara başladık. Başlamak zorundayız. Kulübümüz çok zor durumda. Mevcut kadroyu korumaya çalışıyoruz. Seçim vardı biz yine de kadronun dağılmaması için uğraştık. Transfer yasağını kaldırmak gerekiyor. Durum ortada 1 tane dosyayı dahi bu şehir kapatamadı. Ama biz vazgeçmeyiz. Son dakikaya son saniyeye kadar yasağı kaldırmak için uğraşacağız” dedi.
 
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
taner 17 Ekim 2022 09:59

başkanım valilikle görüşün dev kumbaralar koyun şehrin en yogun yerlerine ne kaybedersiniz yapın artık şu işi

0 0 Cevap Yaz
serdar 16 Haziran 2022 18:53

köprübaşına dev kumbara koyun sadece bozuk paranızı eses için verin desen iş çözülür

0 3 Cevap Yaz
Retkit2626 14 Haziran 2022 17:05

Hadi bakalım gorecez sayın mehmet şimşek

10 9 Cevap Yaz
serüven 14 Haziran 2022 16:56

borcunu öde

14 3 Cevap Yaz
Eses26 14 Haziran 2022 14:48

Başkan önceliği borç kapatmaya verelim transferi açmayalım. Türkiye'de de örneği olduğu gibi altyapı yapılanması yapıp oyuncu yetiştirelim. Önceliğimiz bu olsun. Yetişen oyuncuların sonraki satışlarında da gelir elde edecek sözleşmelerle satarsan sürekli kazanç olur. Bizim o takıma göre ismimiz var. Eğer borcu kapatıp yapılan transferlerle süper lige çıkmaya kalkınca Kocaeli gibi tokezleniriz. Altyapı ile ayaklanirsak başarılı oluruz.

1 16 Cevap Yaz
NAMKÖRLÜK ETMEYİN 14 Haziran 2022 13:23

Bu şehir 1 tane dosya kapatamadı diyorsun namkörlük etmeyin. Bu şehir 100 lerce dosyayı kapattı. Garibanların, küçük esnafın ekmeğini elinden aldınız. Zenginin, fabrikatörün yanında çalıştırdıkları işçilerin haklarını ( çaldınız ) aldınız. Yönetimlerde sizlerde vardınız neden Halillere, Mesutlara, Paris turcuları olan berber Dirilerden hesap sormuyorsunuz soramuyorsunuz. Trabzonsporun tüm borçlarını silen üstüne parada veren iktidara niye ricada bulunmuyorsunuz. Seçim dönemlerinde toplantılar yaparak sözler aldınız, hani verilen sözler nerede kaldı. Neden verilen sözler yerine gelmedi diye ayaklanmadınız. İktidar seçilmişleriniz neden bu şehrin haklarını savunmadılar. En kötüsü bu kulübü siyasete bulaştırdınız. Maddi yardım yapan halkı, esnafı, zengini ve fabrikatörü küstürdünüz. Artık size yardım edecek kesime gidin onlar kucak dolusu yardımda bulunurlar.

9 22 Cevap Yaz
Zippo 14 Haziran 2022 11:24

Eylüle kadar vaktimiz var belki acariz

4 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi