Eskişehirspor'da transfer için kritik bekleyiş...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da transfer için kritik bekleyiş...
A
a

Eskişehirspor'da Başkan Halil Ünal İstanbul'da transfer tahtasının açılması için alacağı bulunanlarla görüşmeler yaparken icra kurulu da kulübü yaşatmak adına çalışmalarına hız verdi. Kurul üyeleri sivil toplum örgütlerinden destek istemeye devam ediyorlar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, transfer tahtasının açılması için görüşmelere dünde devam etti. Futbol ailesine geçmişten kalan yaklaşık 50 milyon gibi bir borcu olmasına karşın bu borcu kısa ve orta vadede ödeme şansı olmayan kulüp alacaklılardan anlayış bekliyor. 

Sakarya Gazetesi'nin haberine göre gereken 50'ye yakın imza gelirse transfer olacak. Başkan Ünal transfer tahtasını açmak için çaba harcarken icra kurulu ise düzenlenen kampanyalara katılımın yüksek olması için çalışmalarını sürdürüyor. Gerek yönetim gerekse icra kurulu, Eskişehirspor'a toplumun her kesiminden destek bekliyor. “ Ses ver Eskişehir.” diyen icra kurulu üyeleri her gün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Eskişehirspor Kulübü devre arasında transfer tahtasını açıp sezon başında lisansları çıkmayan isimleri resmen bünyesine katmayı arzu ediyor. Eskişehirspor yönetimi, Jesse, Sissoko, İssah Kamal, Ferhat Kiraz, Sezgin Coşkun, Melih Ağa, Hakan Aslantaş, Erdal Akdari gibi isimlerin yanı sıra alacakları ödenmediği için giden Tanase ve Milinkoviç ile de yeniden masaya oturacak. Eğer transfer yolu açılmazsa bu isimler başka ekiplere gidecek.

Matias Defederico'ya yaklaşık 250 Bin TL ödeme yapıldı. Daha önce taksite bağlanan alacağı ödenince Eskişehirspor -6 puan ceza almaktan kurtulmuş oldu. 12 Temmuz 2015'de Eskişehirspor'a gelen ve ligde toplam 12 maç oynayan Defederico Ocak 2016 da ülkesine dönmüştü.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi