Eskişehirspor'da tempo yüksek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da tempo yüksek
A
a

Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip Teknik Direktör Cüneyt Biçer önderliğinde sabah akşam antrenman yapıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekip Teknik Direktör Cüneyt Biçer önderliğinde sabah akşam antrenman yapıyor.
 
Hafta sonu 3 antrenman
Geride bıraktığımız Çarşamba günü çalışmalara başlayan Eskişehirspor’da tempo bir hayli yüksek. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde çalışan Şimşekler geride bıraktığımız cuma günü çift, cumartesi günü tek, dün (Pazar) ise yine çift antrenman gerçekleştirdi. Eskişehirspor, geride bıraktığımız Cuma günü performans ölçümleri yapıldı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Cuma günü günün ikinci çalışmasında 30-15 aralıklı fitness testi ile futbolcularımızın performans ölçümleri sağlandı” denildi.
 
Testler yapılacak
Eskişehirspor’da bu hafta da yapılacak olan antrenmanlarda tempo düşmeyecek Çift antrenmanlara devam edecek olan takım, zaman zaman da testlerden geçecek. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, 3-4 Eylül’de başlayacak lig öncesi tüm talebelerini tanımak istiyor. Biçer bunun ardından takıma en uygun oyun formatını kurmaylarıyla beraber belirleyecek. Es Es’in şehir dışı kampına gidip gitmeyeceği ise merak konusu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülento 26 Temmuz 2022 14:55

Boylar pek de kısaymış

0 0 Cevap Yaz
mehmet 26 Temmuz 2022 14:26

her sezon öncesi gençlere güveniyoruz ligde kalıcaz diye diye düşecek lig de kalmadı artık kulüp kapanıp yeni bir eskişehirspor yaratılsaydı daha mantıklı olurdu böyle borç çoğalıyor kimse de bir şey yapmıyor.

0 1 Cevap Yaz
Yasin ismed 25 Temmuz 2022 23:54

Aferin emre arıkan. Bu sene çok ses getireceksin.

0 1 Cevap Yaz
Kaan 25 Temmuz 2022 19:38

Koskoca Eskişehirden 3 ligde oynayacak 15 oyuncu çıkmazsa direk amatörde oynasınlar.

0 3 Cevap Yaz
Simitci 25 Temmuz 2022 12:45

Ekonomik olarak tempo artmadiktan sonra bı numara olmaz

4 7 Cevap Yaz
Marmarisli 25 Temmuz 2022 09:53

Çok çalışmaktan başka çaremiz yok transfer kapalı gençlerimize güveniyoruz bu ligde kalacağız

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi