Eskişehirspor'da teknik direktörlük için sürpriz isim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da teknik direktörlük için sürpriz isim!
A
a

Fuat Çapa ile yapılan görüşmelerin çıkmaza girmesi nedeniyle teknik direktör arayışlarına hız veren Eskişehirspor’da Mehmet Aurelio’nun da listede olduğu öğrenildi. Başkan Osman Taş’ın teknik adam sorununu bir hafta içinde çözmesi bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’un yeni Başkanı Osman Taş ve yönetim kurulunun öncelikli hedefi teknik direktör sorunu biran önce çözmek. Bayram tatili nedeniyle somut adımlar atamayan yönetim, dün başkanın Almanya’dan dönmesiyle bu konuya yoğunluk vermeye başladı. Listedeki isimlerden biri de son olarak 3. Lig ekiplerinden Çorum Belediyespor’u çalıştıran Mehmet Aurelio. Brezilya asıllı Türk teknik adamla yönetimin görüşme yapacağı bekleniyor

Bir hafta içinde netleşecek

Teknik direktör konusunda hata yapmak istemeyen Osman Taş başkanlığındaki Siyah-Kırmızılı yönetim kurulu, genç futbolcu ağırlıklı kadronun saha içi ve saha dışı dengesini bozmak istemiyor. Bu anlamda ince eleyip sık dokuyan yönetim, bir hafta içinde teknik direktörü belirlemeyi planlıyor. Gündeme gelen isimlerin bazılarını yalanlayan yöneticiler, bazılarıyla da temaslarını sürdürüyor.

Mehmet Aurélio’yu kimdir?

Son günlerde adı Eskişehirspor teknik direktörlüğü için anılan Mehmet Aurélio (Marco Aurélio Brito Dos Prazeres), son olarak 3. Lig’de Çorum Belediyespor’da görev yaptı. İşte Aurelio’nun futbolculuk ve teknik adamlık kariyeri

Türkiye’de futbolculuk kariyerinde Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giyen Mehmet Aurelio başarılı performansıyla göz doldurmuştu. Brezilya milli takımında oynamadığı için Türk milli takımında oynama hakkını elde eden Aurelio, Mehmet ismiyle Türkiye’de kendisine yer edindi. Futbolculuk kariyerinin ardından Aurelio, Kasımpaşa Kulübünde Teknik Direktör Önder Özen’in yardımcısı olarak göreve başladı. 2016’da Göztepe’nin teknik sorumlusu olan Aurelio, aynı yıl Sakaryaspor’u çalıştıran Tuncay Şanlı’nın yardımcılığına getirildi. Eylül 2018’de 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor’un başına geçen Aurelio, 2019 Ocak’ta buradan ayrıldı ve şu an boşta.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hcm 14 Haziran 2019 14:15

Fuat hocamla sorun ne ise çözülmesi ve takımın başına getirilmesi uygun olurdu.

0 0 Cevap Yaz
Eses 14 Haziran 2019 13:59

Nerden buluyorsunuz bunları esksporun üstüne yapıştırılacan vizyon bu mu

0 0 Cevap Yaz
bekir yıldırım 14 Haziran 2019 11:44

eski teknik direktörlerin borçları ödenmemişken yenilerine ne gerek var?, fuat hoca'nın nesi var? Adam en zor günlerde bırakmadı çalışt,ı çabaladı vefa bumu?

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi