Eskişehirspor'da teknik direktör arayışı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da teknik direktör arayışı
A
a

Teknik direktör arayışlarına bayram tatilinde devam eden ve birçok teknik adamla görüşen Başkan Halil Ünal’ın, listesinde Hakan Kutlu, Bülent Uygun, Yılmaz Vural, Taner Taşkın’ın yanı sıra birçok teknik adam bulunuyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor yönetimi, 2018-2019 sezonunda şampiyonluk parolası ile mücadele etmeyi planladığı lig yarışında, birlikte yola çıkacağı teknik adamı bulmak için, yoğun bir görüşme trafiği yaşıyor.

Bayram tatilinde bile Eskişehirspor’a önerilen, Eskişehirspor’da çalışmak isteyen birçok teknik adam ile görüşen Başkan Halil Ünal, henüz teknik adam konusunda kararını vermedi.

İlk olarak bayram öncesi teknik direktör Ümit Özat ile görüşen ve bu görüşmeden sonuç alamayan Başkan Halil Ünal’ın, öncelikli olarak Hakan Kutlu ve Taner Taşkın ile görüştüğü, bu teknik adamların yanı sıra Bülent Uygun, Yılmaz Vural, Fuat Çapa gibi isimler ile de temas halinde olduğu öğrenildi.

Bayram tatili nedeni ile henüz hız kazanmayan teknik adam arayışlarının, bugünden itibaren hızlanacağı ve Başkan Ünal’ın hafta sonuna kadar teknik adam sorununu çözmek istediği öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 18 Haziran 2018 16:58

kesinlikle b.uygun olmamalı yılmaz vural ile devam edilsin.

1 1 Cevap Yaz
Abdullah akbıyık 18 Haziran 2018 14:40

YILMAZ VURAL ES.ES E YAKIŞIR. TRANSİ FER YERLİ YERİNDE YAPILMALI.HALİL Ü NALA GÜVENİYORUM ALLAH YARDIMCI NIZ OLSUN SEYİRCİLERİN İÇİNDEKİ ZAR RARLI OLANLAR MAÇA ALINMAMALI

0 3 Cevap Yaz
Halil 18 Haziran 2018 13:00

şikeci teknik direktör istemiyoruz... Yılmaz Vural olmalı .

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi