Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da tek gündem transfer yasağı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da tek gündem transfer yasağı
A
a

Eskişehirspor yönetimi Derincespor mağlubiyeti sonrası pazartesi akşamı acil olarak bir toplantı gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapılan ve tam 4 buçuk saat süren toplantıda gündem maddesi transfer yasağının kaldırılmasıydı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor yönetimi Derincespor mağlubiyeti sonrası pazartesi akşamı acil olarak bir toplantı gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapılan ve tam 4 buçuk saat süren toplantıda gündem maddesi transfer yasağının kaldırılmasıydı. Başkan Erkan Koca transfer yasağını kaldırmak için yoğun bir mesai içinde olduklarını söyledi.  

 

Ana konu transfer yasağı

Göreve geldikten 2 gün sonra Belediye Derincespor mağlubiyeti ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor’un yeni yönetimi büyük bir şok yaşamıştı. Başkan Erkan Koca önderliğinde yönetim kurulu pazartesi akşamı bir toplantı gerçekleştirdi. Saat 19.00’da başlayan toplantı tam 4 buçuk saat sürerken ana gündem maddesi ise transfer yasağıydı. 

 

Koca: Her şeyi yapıyoruz

Toplantı sonrası Esgroup Spor Servisi’ne konuşan Başkan Erkan Koca, transfer yasağı konusunu değerlendirdi. Koca, “Yönetim Kurulu olarak 4 buçuk saat süren bir toplantı yaptı. Transfer yasağı konusu ana konularımızdan biriydi. Transferi açmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çalışmalarımızı yapıyoruz. Daha önce süreci yürüten isimlerle bilgi alışverişi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Tören hazırlıkları var
Toplantının gündem maddelerinden biri de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Eskişehirspor’a kazandırılacak olan tesis projesi. Zemin çalışmalarının yapıldığı alan temel atmak için hazırlanıyor. 1-2 hafta içinde tesislerde temel atma töreni olacak. Ayrıca yönetim kurulunun görev dağılımı da görüşüldü.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 19 Ocak 2023 02:17

Yine siyasete dayandıracaklar görürsünüz 2 ay içinde anca açılacak akp destek çıkacak seçime yakın olacak bu işler

0 0 Cevap Yaz
19 Ocak 2023 02:16

Yine siyasete dayandıracaklar görürsünüz mart ayinda transfer yasağı anca açılır akp yönetimi destek çıkacak seçime yakın yapılacak bu yardımlar oyuzden bekliyorlar

0 0 Cevap Yaz
o biçim kader 18 Ocak 2023 08:43

kimseye umut satmayın. transfer tahtasını açamayacaksanız neden başkan oldunuz ki.

0 10 Cevap Yaz
Sinan Başkan 18 Ocak 2023 08:43

Sinan Başkan alacaklılara indirim yaptırmaya çalışıp dosyayı açabileceği ihtimalini gördüğü an göreve talip olabileceğini belirtmişti. Sonra o işten ses çıkmadı. Acaba o görüşmelerden tam olarak ne sonuç çıktı ?

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi