Eskişehirspor'da taraftarın sabrı taştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da taraftarın sabrı taştı!
A
a

Mutlak kazanmamız gereken Balıkesirspor karşılaşmasında hüsrana uğradık. Yıllardır takımı yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarlarının bu yenilgi ile sabrı tükendi.

Sütiş Eskişehir

İçerde dışarda takımlarını yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarı dünkü Balıkesirspor karşılaşmasından oldukça umutluydu. Ancak alınan ağır yenilgi taraftarın sabrını taşırdı. “Formayı çıkartın çıplak oynayın” tezahüratı yapan taraftar ayrıca Bruno ve Hasan Hüseyin Acar’ı ıslıkladı. Hasan Hüseyin taraftara dönerek kolunu sallayınca taraftar büyük tepki gösterdi. 
Alınan 3-1’lik yenilgi tribünlerde büyük üzüntü yaşandı.

Eskişehirspor'da şok isitfa!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
3 Nisan 2018 17:42

Bu fotoğraftaki kadar taraftarı maçlarına getiremeyen süper lig takımları varken sen 15. sıradayken onbinlerce taraftara karşı oynayıp utanmadan kaybediyorsan, taraftarda sabır kalmasını da bekleme.Biz geçen sezon Mustafa DENİZLİ'nin her maçtan sonra bu takım süper lige çıkacak açıklamalarıyla bu hale geldik.Şu anda da bu takım ligde kalacak açıklamaları popüler oldu.Ama önemli olan açıklama yapmak değil inandırıcı bir çaba göstermek.Allah hakkımızda hayırlısını eylesin.

0 1 Cevap Yaz
taraftar 2 Nisan 2018 10:48

bu hoca ya güvenmemeliydik en başında gitmeliydi kaptan gemiyi terk etmeden geçen sene liderliğe oynarken halimize bakın çağıralım kaptan gelsin belki kurtarır

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi