Eskişehirspor'da taraftarın parası cezalara mı gidiyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da taraftarın parası cezalara mı gidiyor?
A
a

Eskişehirspor'a son on günde gelen 70 bin liralık ceza büyük tepkilere sebep oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'a son on günde gelen 70 bin liralık ceza büyük tepkilere sebep oldu. Altay maçında yaşanan saha olayları yüzünden 39 bin 500 lira para cezası alan Eskişehirspor’a şimdide Ümraniye maçı sonrası 30 bin lira para cezası geldi.  Ümraniye maçında sosyal mesafe kurallarına uyulmaması ve maske takılmaması nedeniyle para cezanın verilmesi tepkilere yol açtı.
Son günlerde hatıra bileti, maske ve forma alarak kulübe yardım eden cefakar Eskişehirspor taraftarının ödediği paraların, bu cezalarına gidecek olması camiada tepki toplamaya başladı. Eskişehirspor Kulübü 10 günde 70 bin lira para cezası yedi.

Tulun ceza yağdırdı
Eskişehirspor’un küme düştüğü kesinleştiği maç olan Altay karşılaşmasında, Sportif Direktör Özgür Tulun yüzünden kulübe tam 39 bin 500 lira para cezası verilmişti. Bu maçta yaşanan saha olayları yüzünden kasasında 1 kuruşu dahi bulmakta zorlanan Eskişehirspor’un bu cezayı ödeyecek olması camiada tepkilere yol açıyor.

Şaka gibi ceza
Eskişehirspor, Altay maçından sonra da Ümraniye maçında şaka gibi bir ceza yedi. Yedek kulübesi arkasında yer alan Es Es’lilerin sosyal mesafe kuralına uymaması nedeniyle kulübe 18 bin TL ceza kesildi. Bu yetmemiş gibi maske takılmaması nedeniyle 12 bin lira para cezası verildi. Ümraniye maçında tedbirlere uymayan Es Es’e toplam 30 bin lira para cezası verildi.

Taraftarın paraları buraya mı gidecek?
Eskişehirspor yönetimi kulübe gelir sağlamak için seyircisiz maçlar için hatıra bileti satıyor. Erzurum, Altay ve Ümraniye maçında biletleri alan taraftarlar kulübünün bir kez daha yanında olduğunu göstermişti. Ancak son haftalarda kulübün bu kadar kolay ceza yemesi herkesin tepkisini çekmeye başladı. Taraftardan toplanan paraların bu cezalara gidecek olması camiada hayal kırıklığı yaşatıyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayıp ya 9 Temmuz 2020 12:40

10 günde 70 bin TL ceza..EsEs gibi şu anda 5 paraya muhtaç kulup için büyük para. Ne gereği vardı ceza almanın..Tepkiyi sahada verirsin..yenersin rakibini konuşa konuşa gider.SAhada yenemiyorsan taşkınlık yapma.Hatalarını düzelt.Şimdi cezaya neden olan parayı cebinden ödesin.

0 1 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 9 Temmuz 2020 12:03

Evet bukonuda geçen haftada yorum yaptım Eskişehirspor olmasa futbol federasyonundakiler aç kalır onun için dedimki bindiğiniz dalı kesiyorsunuz kulüplerin vampir gibi kanını etmiyorlar yeteneksizler kabiliyetsizler türk futbolunu batiriyorlar

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi