Eskişehirspor’da taraftar ve yönetim mahkemelik oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da taraftar ve yönetim mahkemelik oldu!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Diri kulübe üye olmayan isimlerin yönetime girdiğini belirterek, “Usulsüz kongre diye Pazartesi günü (yarın) sulh mahkemesine başvuru yapacağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da olağanüstü olaylar yaşanmaya devam ediyor. 6 Ekim’de yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 13 Ekim’e ertelenen Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda Osman Taş bir kez daha başkan olmuştu. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı (ETB) Murat Diri geçtiğimiz akşam oynanan ve Eskişehirspor’un 2-1’lik skorla mağlup olduğu Akhisarspor maçı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. ETB Başkanı Diri Eskişehirspor Kulübüne üye olmayan isimlerin yönetici olduğunu belirterek sulh mahkemesine başvuracaklarını açıkladı.

“Oldu bittiye getirildi”

ETB Başkanı Diri’nin açıklaması şöyle; “Maç geçsin diye bekledik konuşmak için. Sonuç ne olursa olsun bekledik. Kulübe bu kadar zarar verenler varken bir de biz olumsuzluk yapmayalım dedik. Kongre öncesi Divan kuruluna rica ettik bir hafta erteleyin diye, kabul etmediler. Ortada düzgün bir liste yok bu yarar değil zarar verir dedik. Dinlemediler.

Taraftar her şeye karışmasın biz listeyi tek tek inceleyeceğiz. Üye olmayan varsa biz kabul etmeyiz dediler. Ancak üye olmayan insanlar yönetici oldu kontrol etmediler. Oldubittiye getirildi. Bu duruma da sessiz kalındı. Ama biz sessiz kalmayız.”

“Sulh mahkemesine başvuracağız”

“Madem üye olmayan yönetici oluyor. Bizler pazartesi günü (yarın) sulh mahkemesine başvuru yapacağız. Usulsüz kongre diye. Eğer kongreden sonra bu isimler üye yapıldıysa daha vahim kriminal çıkartır ve ağır bir suç olur. Bunun altında tribünlerden sevdiğimiz insanların kalmasını istemeyiz. Ayrılın. Bizim Osman Başkan ile hiçbir sorunumuz yok. İyi bir insan ama iyi bir insan olmak yeterli olmuyor maalesef. Kulüp battıkça batıyor. Bu duruma sessiz kalamayız. Yine taraftar karışmasın diyecekler ama takım göz göre göre düşerken seyirci kalamayız. Kalmayacağız. Vicdan sahibi tüm Eskişehirspor sevdalılarının bu süreçte birlik beraberlik içinde olması gerekir.”
 
“Oyuncular serbest kalacak”

“Yönetime giren tribünlerden isimler de şapkasını önüne koyup tekrar düşünmeliler. Eskişehirspor’a zarar verdiklerini görmeliler. Biz dostça tekrar uyarımızı yapıyoruz.
Oyuncular hepsi serbest kalacak. Tutacak takım bile kalmayacak. Biz bir önceki başkanı da destekledik. Kongrede oy da verdik ama yanlışlarını da söyledik. Osman Taş’ın da yanlışlarını söyledik. Söylüyoruz. Birilerini desteklememiz yanlışları görmezden geleceğimiz anlamına gelmez. Varsın yine biz kötü bilinelim ama doğruyu söylemekten de vazgeçmeyiz. Ortada bir yanlış var. Eskişehirspor yok oluyor. İnsanların iyi niyetinden şüphemiz yok ama böyle olmaz. Olmuyor. Olacak gibi de değil. Açık ve net.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EKREM DOGRU 20 Ekim 2019 17:24

Ya arkadas agzimi bozmak istemiyorum,dus su kulubun yakasindan !!!!!! bu zat i saheseri takip edenler UYANIN ARTIK!!!!!!!!!! bu adam bu kulube zarar veriyooooorr!!!

0 7 Cevap Yaz
pompeo 20 Ekim 2019 13:18

bu cocugu birileri fisekleyip salmis meydana ... seni kim takar berberrrr ...

0 10 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 20 Ekim 2019 12:37

Nefer ve altes kapansın kizlicikli ve Ayder tekrar kurulsun

0 5 Cevap Yaz
Can 20 Ekim 2019 11:16

Surekli Taraftar Mudahale ediyor Karisiyor..Ya bi birakin adamlari...O baskan gelir begenmezler.Bir onceki baskan da sizin yuzunuzden gitti..Geri dönsün diye surekli yayin yaptiniz...Dusecegiz..Bir Ailenin Kendi icinde huzur yok ise O Aileden Kimseye bir halt olmaz...Her Kez yerini bilmesi lazim..Kim kendi ailesinde babasina abisine atasina karsi geliyor..Atasina karsi gelen her aile yok olmaya mecburdur....Cok soz var ama soylenecek söz un de degmesi lazim..Bos konusmadan oteye gecilmicek...MURAT DIRI...Nokta...

0 6 Cevap Yaz
Muharrem 20 Ekim 2019 09:53

M.diri yaptigi cok sacma kongereden 1 hafta sonra cikmis konusuyor secim günü neden söylemedin divan kuruluna bu kisiler üyemi degilmi m.diri yine disardan emir aldi es es bu duruma gelmesinde m.dirininde cok payi var 1000 tane delegesi olan kulüpde 100 kisi zor toplaniyor en basta aydin begiter nerdey di gerisini bos ver

0 11 Cevap Yaz
Ergazi 20 Ekim 2019 09:15

Bu sene bu takım düşer. .

1 2 Cevap Yaz
can 20 Ekim 2019 08:47

Dilerim futbolcular serbest kalır.kulup kapanır kimse alacağını alamaz.Yeter artık ömür geçiyor bizde ise hiç gelişme yok

3 4 Cevap Yaz
Türkoğlu Türk 20 Ekim 2019 08:45

Sizin için kimin başkan olduğu değil önünüze atılan kemiğin büyüklüğü önemli.

0 19 Cevap Yaz
Selim 20 Ekim 2019 08:29

Berber yine yaptı yapacağını.

0 9 Cevap Yaz
bilek26 20 Ekim 2019 08:25

Takım akhisar macında harbi iyi oynadı Coşkun hoca bu takımı takım edecek o belli oldu futbolu bilmeyen 2-3 futbolcumuz var ama onlara da inşallah futbolculuğu öğretecek bu arada Ebrar da çok iyiydi.

0 6 Cevap Yaz
Efsane 20 Ekim 2019 02:40

Az kaldı kapatıyoruz taraftar sayesinde

0 9 Cevap Yaz
Anlamadık 20 Ekim 2019 00:51

Peki amacınız nedir?Yönetimin yerine parası çok olan bir yönetim mi gelecek.Öyle ise neden ortaya çıkmadılar?

0 8 Cevap Yaz
Ahmet Kahraman 19 Ekim 2019 22:53

M. Diri hala hangi yüzle konuşuyor hayret. Takımı mahvetti.

0 13 Cevap Yaz
Es esli 19 Ekim 2019 21:12

Murat diri yeter .kulübü bu hale getirenlerin içinde sende varsin bu güne kadar eskişehir spora ne verdin. Ne aldın.halil ünal ve mesut hoşcan hakkında ne dusunuyorsun

1 10 Cevap Yaz
essli 19 Ekim 2019 17:47

Roma devri gibi :) osman da sana ..sendemi britüs der..........

0 6 Cevap Yaz
Tekin 19 Ekim 2019 17:40

Ya menfaatleri bitti osmandan yada danışıklı dövüş

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi