Eskişehirspor'da tam 13 futbolcu serbest kalıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da tam 13 futbolcu serbest kalıyor!
A
a

Ligde kalmayı garantileyen Eskişehirspor, son oynanacak Adanaspor maçı öncesi yeni sezon planlamasına başladı. Siyah-Kırmızılı takımda 13 futbolcunun sözleşmesi mayıs ayında sona eriyor  

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, Boluspor galibiyetiyle rahat bir nefes alırken mayıs ayında 13 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Eskişehirspor yönetimi şimdiden yeni sezon planlaması için harekete geçerken hangi futbolcuların takımda kalacağı merakla bekleniyor.
53 yıllık tarihinin en sancılı dönemlerinden birini yaşayan Eskişehirspor’da, 2017-18 sezonu kötü sonla bitmedi. Sezon başından bu yana puan silme, transfer yasağı, Genel Kurul süreçleri, teknik direktörlük değişiklikleri ve futbolcu krizleriyle boğuşan Siyah-Kırmızılı kulüp, son haftalarda da kümede kalma yarışıyla adeta boğuştu. 33’üncü haftada oynanan ve 2-2 sona eren Boluspor maçı sonrası camia nihayet rahatladı.

Sözleşmeleri sona erdi

Spor Toto 1. Lig’in bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantileyen ve sezonun son maçında Adanaspor deplasmanına gidecek Siyah-Kırmızılı takımda, bu maç sonrası tamamı neredeyse A takım oyuncularından oluşan 13 futbolcunun, takımla yolları ayrılacak.

Serbest kalan isimler

Bu hafta oynanacak Adanaspor maçı sonrası A takım oyuncuların neredeyse tamamının, Eskişehirspor ile yolları ayıracak. Eskişehirspor’da Bruno Mezenga, Ofoedu, Dorukhan Toköz, Andaç Güleryüz, Aykut Akgün, Bilal Aziz Özer, Furgan Polat, Gökhan Siverek, Hürriyet Güçer, Mehmet Özcan, Kayacan Erdoğan, Semih Güler ve Semih Şentürk’ün sözleşmesi sona erecek.

Sözleşmeleri sürüyor

Eskişehirspor’da altyapıdan A takıma alınan oyuncuların yanı sıra sözleşmesi devam eden Kaan Kanak, Hasan Hüseyin Acar ve Hasan Ayaroğlu yeni sezonda takımda kalan isimler olacak.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi

Yılmaz Vural: Seve seve kalırım

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi