Eskişehirspor'da takımı düşünen yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da takımı düşünen yok!
A
a

Eskişehirspor'da yönetim krizi bitmek bilmiyor ama bir yandan da takımın -5 puan ile ligin son sırasında olduğu gerçeği var. Futbolcuların bu kargaşada ne halde olduğunu ise düşünen yok.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor lige verilen milli arayı en iyi şekilde değerlendirip 4’üncü haftada karşılaşacağı Altınordu’ya karşı galibiyet almak istiyor. Ancak bunun için şu an bu şartlar oluşmuş değil. Ligde hemen hemen her kulüp hazırlık maçı yaparken Eskişehirspor bunun için bir girişim dahi yapamadı. Sportif Direktör Ayhan Taşçı’nın görevden ayrılması, yönetimin kongre kararı aldıktan sonra kaos ortamının yaşanması yüzünden şu an adeta takımı düşünen yok. Ancak Teknik Direktör Fuat Çapa kendi çabalarıyla hazırlık maçı organizasyonu yapmaya çalıştığı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Taraftar 6 Eylül 2019 15:02

Takımın önünü açın Osman taş yapicam dedin yapamadım çekil kenara Esed kurtulsun tabi esesi düşünüyorsan hemen kongere gidin senle bu iş olmayacak

0 2 Cevap Yaz
Daima eses 6 Eylül 2019 14:48

Yaziklar olsun

0 3 Cevap Yaz
Es 6 Eylül 2019 14:01

Allah’tan fuat hoca var yoksa yanmışız

0 2 Cevap Yaz
Zafer Dönmez 6 Eylül 2019 13:44

Hani nerede her şeye maydonoz olan amigolar, sesleri çıkmıyor. Takımı bu ruhsuzlara teslim ederken şov yapan taraftar grupları en az onlar kadar sorumludur.

0 7 Cevap Yaz
Azizguder

Amigolar Kaan ay istifa etsin diye ugrasiyorlardi hani neredeler bu takıma para toplayıp erzak alıyoruz kulübü ayakta tutuyoruz diyorlardı mamaları kesildi seleride

0 7
Eses 6 Eylül 2019 13:27

Takımı hiçbir zaman düşünen olmadı zaten

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi