Eskişehirspor'da takımdan ayrılacak isimler...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da takımdan ayrılacak isimler...
A
a

Sezonun sona ermesinden sonra Bölgesel Amatör Lig’e düşen Eskişehirspor’da kadronun korunup korunmayacağı merakla bekleniyor. TFF’den gelecek habere göre Es Es ya 3. Lig’de mücadele edecek ya da BAL’da… Ancak kesin olan bir şey var… O da yaprak dökümünün yaşanacağı. İşte isim isim ayrılma ihtimali yüksek futbolcularımız.

Sütiş Eskişehir
Sezonun sona ermesinden sonra Bölgesel Amatör Lig’e düşen Eskişehirspor’da kadronun korunup korunmayacağı merakla bekleniyor. TFF’den gelecek habere göre Es Es ya 3. Lig’de mücadele edecek ya da BAL’da… Ancak kesin olan bir şey var… O da yaprak dökümünün kesin olarak yaşanacağı...
 

ESKİEŞHİRSPOR'UN GÖZÜ TFF’DE

Eskişehirspor 3. Lig’den küme düşerken gözler TFF’ye çevrilmiş durumda. TFF eğer küme düşmeyi kaldırırsa Es Es yeniden 3. Lig’de mücadele edebilecek. Eğer küme düşme kalkmazsa Şimşekler amatörde yer alacak. Amatöre düşünce de kadro anlamında işler değişecek. Statü gereği profesyonel sözleşmeyle 1 sezon BAL’da mücadele edilebilecek ancak futbolcular elde tutulabilecek mi?
 

2 İSİM AYRILMIŞTI

Takımda, sözleşmesinde ‘amatöre düşerse giderim’ maddesi olanlar ve ayrılması muhtemel isimler var. Şunu da belirtmek gerekiyor Es Es BAL’da yer alırsa kadrosuna amatör futbolcu dahil edebilecek. Siyah-Kırmızılı takımdan şu ana kadar 2 isim ayrıldı. Eyüpspor’dan kiralanan Can Bayırkan ve Arda Yumurtacı ligin sonlarına doğru kadroda yer bulamadıkları gerekçesiyle Eyüpspor’a geri dönmüştü. İki futbolcu da 1,5 yıllık kiralanmıştı. Önümüzdeki sezon tekrar Eskişehirspor’da forma giyip giyemeyecekleri soru işareti.
 

MELİH’İN DURUMU ŞÜPHELİ

Taraftarın durumunu merak ettiği isimlerden biri de devre arasında Fenerbahçe’den kiralanan Melih Bostan. Genç forvet 6 ay + 1 yıllık opsiyonlu kiralanmıştı. Eskişehirspor BAL’da mücadele ederse Melih işi yatacak. Eğer Es Es yoluna 3. Lig’de devam ederse opsiyonun kullanılabilmesi için Fenerbahçe’nin kapısı çalınacak.


İZİNLİ OLARAK GİTTİ

Eskişehirspor’un stoper oyuncusu Mustafa Çağlayan ligin bitimine 4 maç kala takımdan ayrılmıştı.  İzin alarak deprem bölgesinde bulunan ailesinin yanına giden Mustafa’da her hangi bir problemin olmadığı öğrenildi. Deneyimli stoperin Es Es ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

ONUR ARI AYRILIK AŞAMASINDA

Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Onur Arı’nın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. 31 Mayıs 2025’e kadar sözleşmesi devam eden forvetin sezon sonunda takım ayrılmak istediği biliniyordu. Sezonu 35 resmi maçta attığı 13 golle noktalayan 22 yaşındaki forvet oyuncusunun ayrılık düşüncesini aylar öncesinden yönetime ilettiği belirtilmişti. Yönetimin iyi bir teklif gelmesi halinde Onur’un transferine izin vereceği öğrenildi.


ESKİŞEHİRSPOR'DA AYRILIĞA EN ÇOK ONLAR YAKIN

Eskişehirspor’da devre arasında kadroya katılan sol bek Furkan Korkut ve kaleci Enes Sancar Şahin takımdan ayrılacak.  İki futbolcunun sözleşmelerinde ‘Takım BAL’a düşerse ayrılabilir’ maddesi olduğu öğrenildi. 1’er yıl daha sözleşmeleri bulunan 2 futbolcu eğer Es Es yoluna 3. Lig’de devam ederse bu madde devreye girmeyecek.

TFF’Yİ BEKLİYORLAR

Yönetim gibi futbolcular da TFF’den gelecek karara odaklandı. Barış Memiş, Hamza Ok, İlker Sayan, Mehmet Taşçı gibi deneyimli isimler ve diğer futbolcuların TFF’den gelecek karara göre yönetimle görüşmesi bekleniyor. İsmail Haktan Odabaşı konusunda yönetimin kararsız olduğu gelen iddialar arasında. Yönetim her iki şartta da kadroyu korumak istiyor ancak bu isimleri elde tutmak için kaynak gerekiyor. Hem de haziran ayı içinde…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Orhan 27 Mayıs 2023 11:43

Bunların hepsi gitsin yoksa bal liginden de düşeriz

1 0 Cevap Yaz
Ahmet 26 Mayıs 2023 13:41

Onur Arı zaten golcü falan değil sahada yürüyordu..

4 11 Cevap Yaz
Hakan 26 Mayıs 2023 11:55

Giden gitsin zorla durandan bir hayır gelmez

3 15 Cevap Yaz
Ahmet

Hepsini gonderin

1 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi