Eskişehirspor'da sürprizlere hazırlıklı olun!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sürprizlere hazırlıklı olun!
A
a

Eskişehirspor’da Bandırmaspor maçının hazırlıkları dün büyük ölçüde tamamlanırken, Teknik Direktör İlhan Var ilk 11’de değişikliğe gidebileceğinin sinyallerini verdi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Bundan önceki müsabakaları izleyen ve antrenmanlarda oyuncularını gözlemleyen genç teknik adam özellikle savunma, orta saha kanatlarda farklı isimlere görev vereceğe benziyor.

Kadro şekilleniyor

Milli aranın ardından 9 günde üst üste üç maça çıkacak Eskişehirspor’da teknik direktör İlhan Var kadroda değişime gideceğinin sinyallerini verdi. İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, arayış içinde olan teknik adam Bandırma maçı öncesinde yapılan taktik idmanlarda sürpriz isimleri ilk 11’de denedi.

Maçın gidişatına göre sistem değişikliği yapabileceğini de gösteren Var, Bandırma deplasmanında ki kadrosunu da kafasında şekillendirmeye başladı.

Defansta değişiklik olacak mı?

Kalede Ekrem’e şans tanıyacak İlhan hoca savunmada Furkan Balaban veya Muhammet Yahya Akbulut’tan birini bu maçta kulübeye çekebilir. Öyle ki idmanlarda kaptan Sezgin’in yanında oynatacağı isimde henüz kararını vermeyen genç teknik adamın, Erdal Akdari’yi ise sol bekte denediği gelen haberler arasında… Erdal’ın fizik durumu bu bölgede ki değişimi şekillendirecek. Bilal Ceylan ise yine savunmanın sağında görev yapacak.

Orta sahaya dokunuş

Orta sahada Kıvanç Karakaş’ın yokluğunda Mehmet Özcan’ın yanında kimi oynatacağı da merak konusu olan İlhan Hoca’nın bu bölgede Berkay Tanır’ı denediği öğrenildi. Berkay’ın fizik kalitesinden faydalanmak isteyen Var, Onur Bayramoğlu’nu da orta saha hücum bağlantısını yapacak isim olarak konumlandıracak.

Bedirhan’a bağlı

Öte yandan genç teknik adamın Bedirhan Altunbaş’ın oynayacak duruma gelememesi halinde iki yabancı oyuncu Hamed Abodun Sholaja ve Sunday Oliwadeji Alimi’ye kanatlarda şans vereceği konuşuluyor. Hal böyle olursa Ümraniye maçına ilk 11’de başlayan Talha Erdoğan ve Alperen Kocabaş Bandırma’da yedek kulübesine çekilmesi gündemde... 

Hamle gücü…

Forvette ise tek santrafor İbrahim Halil Öner ile rakip savunmayı yıpratmayı düşünen Teknik Direktör İlhan Var ikinci yarıda gerekli olması halinde gidişata göre yapacağı hamleleri de kafasında şekillendiriyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Göktan 17 Ekim 2020 12:49

Bize sürpriz gelecek bizi şaşırtacak pek birşey kalmadı. Herşeye sayenizde alışık. Mesala her sene başında - 3 almak sonrasında - 6, - 9 almak adet haline geldi. Mesela her teknik adamın umutlarla gelip sıfır çekmesi, Pintonun ihtarları, kulübün kesilen doğalgazı, elektriği ne bile alıştık. Bizi şaşırtacak birşey yok. Beni tek şaşırtacak şey eskişehirspor sevdalısı bir başkanın çıkıp. Borçları çevirip bu sene hedefimiz süperligdir demesine BAYA ŞAŞIRIRIM.

0 5 Cevap Yaz
eses 17 Ekim 2020 08:10

daha ne sürpriz olsun... yönetim yapıyordu şimdi buna birde hoca eklendi... bugün maçtan sonra görürsünüz sürprizi..

1 1 Cevap Yaz
S. Akin 17 Ekim 2020 00:23

Hoca senden bir şey olmaz BU MAÇTAN 3 PUAN ALIR SAN. SANA hoca diyeceğiz tüm taraftar arkandan olacak

1 1 Cevap Yaz
Tarık26 17 Ekim 2020 00:16

kaptan Sezginin oynadığı her maç yenilmeye mahkumuz , hızlı işleyen bir dişli sisteminde fren yapan dişli gibi çalışıyor uzun lafın kısası sahada koşamıyor yürüyor ..

1 1 Cevap Yaz
pompeo 16 Ekim 2020 20:55

Alpay da böyle laflar ediyodu ...

1 1 Cevap Yaz
Raykentli 16 Ekim 2020 19:56

Halil İbrahim in forvet de olması sürpriz mi oluyor şimdi takım sahaya direk bir eksik çıkar anlaşılan o ki bu hocanın gözünü kör edip aklını çelen birilleri var yönetim ve takım içindeki hainler hiç boş durmamışlar

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi