Eskişehirspor'da sürpriz 11!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sürpriz 11!
A
a

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz, taraftarların tepkisi sonrası Erzurumspor maçının ilk 11'inde sürpriz değişikliklere gitti.

Sütiş Eskişehir

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftasında Eskişehirspor, Erzurumspor deplasmanında puan arıyor. Yücel İldiz Eskişehirspor ilk 11'nde sürpriz hamleler yapmasıyla dikkat çekti.

Yücel İldiz’den Bruno hamlesi

Eskişehirspor taraftarlarının Yücel İldiz’i oynattığı için eleştiridiği Bruno Mezenga, bu maça ilk 11’de başlamayacak. Hasan Hüseyin de bugün kulübede bekleyecek. Teknik Direktör Yücel İldiz Fıratcan Üzüm’e ilk 11’de şans verdi.

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Erzurumspor - Eskişehirspor

BB Erzurumspor: Hakan Canbazoğlu, Jasmin Trtovac, Tolga Ünlü, Erman Bulucu, Hakan Arslan, Gökhan Karadeniz, Metin Yüksel, Burhan Eşer, Jasmin Scuk, Erhan Çelenk, Mert Nobre

Eskişehirspor: Kayacan, Kaan Kanak, Akaminko, Semih Güler, Bedirhan, Hürriyet, Aykut, Dorukhan, Hasan, Fıratcan, Ofoedu

Stat: Kazım Karabekir

Yayın: beIN Sports MAX 2

Hakem: Abdulkadir Bitigen

Kart sınırındalar

Bruno Mezenga, Chico Ofoedu, Kayacan Erdoğan, Hürriyet Gücer ve Bedirhan Altunbaş, Erzurum deplasmanında kart görmeleri durumunda ligin 27’nci haftasında 12 Mart Pazartesi günü Eskişehir’de oynanacak olan Altınordu maçında forma giyemeyecek. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 7 Mart 2018 18:09

mutlu musun taraftar başkanı(!)? zaten kadro kısıtlıydı, ahmet oynamasın biraz da mehmet oynasın dediniz ne oldu? andaç konusunda belki haklısınız. ama bruno, hasan hüseyin, semih ilk onbir başlamadı da ne oldu sonuç? hayır alpay özalan olsa tamam anlarız hoca daha acemi deriz, müdahale ettiğiniz kişi yücel ildiz, bu işin üstadı. bu -1 puanı size yazıyorum. çıt çıkmayacak bundan sonra.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi