Eskişehirspor'da sözleşmesi bitecek futbolcularla...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sözleşmesi bitecek futbolcularla...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Es TV ekranlarında yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da seçim yaklaştıkça bazı sorunlar da su yüzüne çıkmaya başlıyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sözleşmesi bitmek üzere olan Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner ve Bedirhan Altunbaş ile ilgili olay açıklamalar yaptı.

Alakasız insanlar görüştü

“Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner ve Bedirhan Altunbaş’ın sözleşmeleri 31 Mayıs’ta sona eriyor. Bu oyuncular ile değişik değişik yöneticiler görüştü. Konu ile alakasız insanlar oyuncu ile görüştüğü için iş buralara kadar geldi. Şu anki mevcut kadro ile sezona başlamış olsaydık ben inanıyorum ki ilk 6 takım arasında yer alıyorduk. Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Denizlispor, Gazişehir Gaziantep, Ümraniyespor gibi takımlardan puan almışız. Bu takımların ligdeki sıralamalarını biliyoruz.”

Fuat Çapa, yönetimi bombaladı! Olay sözler...​

Taraftar topu seyrediyor

“Eskişehirspor bu sezonun ikinci yarısında ligde kalmayı hedefleyen bir takımdı. Oyuncu kazanmayı ikinci plana itmek zorunda kaldık. Oyuncuların topla neler yaptığı, topsuz alanda neler yaptığı bizim için çok önemli. Taraftar sadece topu seyrettiği için tam olarak göremiyor. Talha Erdoğan'ın verimliliğinin artması gerekiyor. Basit oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Normal bir durum çünkü tecrübesi çok az. Bedirhan, daha disiplinli olsa daha çok maça çıkardı. Fıratcan Üzüm sakatlanmasaydı, Jesse'yi de keserdi” dedi.

Eskişehirspor'a 10 milyon TL'si olmayan gelmesin​

Eskişehir inanılmaz kent

“İnanın Eskişehir çok farklı bir kent. İddiasız maça 10 bin taraftar geliyor. İftar programına 7 bin taraftar katılıyor. Eskişehirspor bu potansiyeliyle şu mevcut kadrosunu koruyarak önümüzdeki sezon ilk 6’ya oynar. Güven duygusu ve doğru maddi yönetimle de belki de ilk 2’e oynar. Herkes sadece kendi görevini yaparsa bunlar mümkün. Bu şehirde benim tanıdığım herkes Eskişehirspor’un çok başarılı olmasını istiyor.”

Fuat Çapa'dan sözleşme göndermesi! İşte o sözler...
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
aaaa 15 Mayıs 2019 16:42

HOCAM SENİN ÇABANIN YARISI KADAR BU ŞEHRİN ZENGİNLERİ ,DİNAMİKLERİ ÇABA GÖSTERSE İDİ ÇOK FARKLI KONUMDA OLURDUK.

5 3 Cevap Yaz
es58

onlar destek olmazlar onlar ancak nemlanır ES ES in yükselmesini istemezler yok olurlar inşallah

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi