Eskişehirspor'da sözleşmeler çıkmazda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sözleşmeler çıkmazda!
A
a

Eskişehirspor’da iç transfer krizi sürüyor. Siyah Kırmızılı yönetim 14 oyuncundan sadece Mehmet Özcan’ı kadroda tutabildi. Kalan 13 oyuncu ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Çıkmaza girdi
Eskişehirspor yönetimi maddi imkansızlıklar ortamında, serbest kalma tehlikesi bulunan Mehmet Özcan’ı kadroda tutarak önemli bir iş başardı. Ancak Siyah Kırmızılı yönetimin önünde daha önemli bir sorun var. Sözleşmesi sona eren 13 futbolcu ile görüşmelerini sürdüren yönetim henüz hiç birisiyle anlaşma sağlayamadı. Bu konu hakkında Başkan Mustafa Akgören çıkmaza girdiklerini söyledi.

Nasıl başaracağımızı bilmiyoruz
İç transferler hakkında açıklama yapan Başkan Mustafa Akgören, “Sorunlarla göreve geldiğimiz ilk günden itibaren uğraşıyoruz. Kimseden ses çıkmıyor. Eskişehirspor konusunda şehirden destek göremiyoruz.   Kulübün önünde iç transfer sorunu var ve bu koduna sözleşmeleri uzatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Nasıl yapacağımızı daha tam olarak nasıl başaracağımızı bilmiyoruz” dedi.

Tek başımıza gücümüz yetmez
Akgören ayrıca, “Eskişehirspor’un bütün sorunlarını çözmeye yönetimin maalesef gücü yetmez. Göreve geldiğimiz ilk gün bu kulübü yaşatmak hedefimiz demiştik. Kulübü yaşatırken de Eskişehir’in bize ve takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Eğer sahip çıkarlarsa Eskişehirspor’un bayrağını yere düşürmeyeceğiz. Bu ilgisizlik devam ederse dertler artarak devam eder” dedi.
 
İşte o 13 isim
Hasan Ulaş Uygur
Mehmet Feyzi Yıldırım
Tolga Yakut
Melih Ağa
Erdal Akdarı
Onur Bayramoğlu
Sezgin Coşkun
İbrahim Halil Öner
Bedirhan Altunbaş
 Mevlüt Çelik
Ekrem Kılıçarslan
Metehan Altunbaş
Alperen Kocabaş
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman başkana destek olalım 19 Temmuz 2020 23:42

Osman başkana destek olup yunusemresporu 3.liğe çıkartmak lazım yoksa bu iş bunlarla yürümez.

0 1 Cevap Yaz
bilek26 17 Temmuz 2020 20:11

Normalde mutlaka çoktan istifa etmeliydiniz , peki sizin istifa etmenizi engelleyen kim Eskişehirspor düşmanları kim taraftar bilsin.

0 2 Cevap Yaz
Eses2626 17 Temmuz 2020 14:19

Sözleşmeli bir oyuncuyu parasını yatırıp elinde tutmak çok önemli bir iş bitirmek mi sizce. Yönetimin görevi nedir? ne iş yapıyorlar orada? Bırakın konuşmayın insanları deli etmeyin sayın akgören. sizin göreviniz sadece mehmet özcanın parasını yatırıp elinizde tutmak değil. zaten sözleşmeli topçumuz parasını yatırırsınız serbest kalmaz. rutin işler bunlar. Asıl iş diğer topçuları elimizde tutmak. hayalimdi demekle olmuyor bu işler. hanı yönetiminize ve kendınıze çok güveniyordunuz.ne oldu kocaman bir balon çıktınız. Devre arasında 3-5 topçuyu göndermekle çalışanları işten çıkarmakla çıkardıklarınızın yerine yandaşlarınızı kulübe doldurmakla olmuyor bu işler. Basın karşısında bas bas boy boy demeç veriyordun Çıkarttığım personelin bizim dönemimize ait alacaklarını ödeyeceğim. Kime kaç para ödedin? Başkanlık boş konuşmakla olmuyor. soylediklerinizi yapmanız gerekir. ama siz çocukluk hayyellerim deyip devam ediyorsunuz. Akgören yapamıyorsunuz . İstifa edin.İstifa etmekte erdemliktir.

0 7 Cevap Yaz
Esesli 17 Temmuz 2020 11:59

Başkan Aglamayacaksin. Aglayacaksan bırakacaksın bu işi. Gelirken biliyordunuz insanların size ne kadar destek olup olmayacağını . Paranız varsa soyunacaktiniz başkanlığa. Başkanlık cocukluk hayallerim demekle olmuyor. Bırakın başkanlığı yapamadiniz .

1 7 Cevap Yaz
Vah ki Vah Vah 17 Temmuz 2020 11:46

EsEs bayragı mı dedin tatar. Tatar, EsEs bayrağı mı bıraktınız EsEs de.

0 5 Cevap Yaz
Nicola 17 Temmuz 2020 08:38

Mustafa Bey yıllardır bu kulübü tanımıyormuş gibi konuşuyor. Kimden destek görüp kimden görmeyeceğini bilmeden mi gelmiş beyefendi göreve? Ya da şehir dışından kimseye Eskişehirspor'u bırakmayız deyip aday olacak kişileri kongre salonuna sokmayan kendileri değilmiymiş? Kendisi o yabancılar kadar da tanımıyormuş Eskişehir'i anlaşılan.. Yazık, çok yazık.. Şuan Eskişehirspor'a yapılan şey sadece ama sadece kötülükten ibarettir.. Resmen yok olması için çaba gösterilmektedir..

0 7 Cevap Yaz
Onur 17 Temmuz 2020 08:02

Bir bilene sorun, meselâ takımın Avrupa 'da oldugu ilk beşe oynadığı en parlak döneminde yönetimi istifaya davet edip Eskişehirspor u bu hale getiren Hoşcan ı destekleyen, tam acaba olacakmı derken Kaan Ay'ı istifa ettirip yırtık kotlu osman taşı göreve getiren, Antalya'da yaktıkları meşalelerle bizi süper ligden eden sözde tribün liderlerlerine sorun Onlar size yol gösterir

0 7 Cevap Yaz
ucar26 17 Temmuz 2020 07:47

Eski Başkanlar ve durumu iyi olan 13 yönetici herbiri bir futbolcuyu alsınlar

1 2 Cevap Yaz
memduh 16 Temmuz 2020 21:48

Koca takımın sonunda gazozuna oynayan mahalle takımına düşxürdünüz!!! Yerel liglerden tranferle yerli bir ruh bari yatın da, mimletimize bu manzaraya alıştırmaya çalışaerak yokettiğiniz futboly biraz canlı olymaya drevam edebilsin. Yine yığınla borçz takınmtılarkı peşinizi hiç bırakmayacak bitiş pahasına borçlanarak ortada kalma rezilliği yaşatmayınm insanlara.

0 5 Cevap Yaz
pompeo 16 Temmuz 2020 18:28

bir degil .. iki degil ... tam 13 futbolcunun kontrati bitmis ... yaktiniz lan Mehmedin basini .. tek basina bir sene alt kümede sürüncek ... digerleri bir sekilde kacar gider .... Yönetim kücük emrah modunda yine ... yakisir basganima ...

2 11 Cevap Yaz
Ahmet KAHRAMAN

Mehmet'i satmayı düşündükleri için onun parasını yatırıyorlar. Bir süre sonra kalan taksitleri ödemezlerse yine boşa çıkar

0 4
Transfer kapalı 16 Temmuz 2020 17:35

Dış transfer yapamadığımıza göre iç transferi kayıpsız yapmamız lazım. Değerinin üzerinde para verilen ve gitmek isteyen herkes gönderilmeli. Yönetimin paraları ödemesi şart ayrıca 1.liğ deki ücretleri 2.liğde veremezsiniz bu yüzden küçülüp 1 liğ daha aşşagı düşmemizi gerekir.

0 12 Cevap Yaz
esesli Ömer 16 Temmuz 2020 16:59

para edecek 1 veya 2 oyuncu satın (Mehmet Özcan Buğrahan veya Metehan) elde edilecek para ile kalan kadroyu koruyun. Amaç önümüzdeki sene ligde kalmak. Kadro dağılırsa 3. lige gideriz.

0 10 Cevap Yaz
eses sevdası 16 Temmuz 2020 16:29

Yazık Yönetim size. Siz ne iş yaparsınız orada? boşa çıkacak diye sadece Mehmet özcanla sözleşme yapmakla bu iş bitmiyor.Bu işi yapamıyorsunuz istifa edin

4 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi