Eskişehirspor'da sorunlar katlanarak büyüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sorunlar katlanarak büyüyor!
A
a

Sezon başından bu yana, yaşadığı yönetim boşluğuyla, puan cezalarıyla, maddi krizlerle boğuşan ve kaos ortamından bir türlü kurtulamayan Eskişehirspor, başarısız sonuçlar alarak gelecek adına da umutsuzluk yaratıyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor ligin 7.nci haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’e 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Sahada tam bir resital yapan futbol virtüözü Erkan Zengin, 2 gol ve 1 asistle galibiyetin mimarı oldu. Maçın 19’uncu dakikasında bireysel yeteneğini konuşturan Erkan, ustalık dolu golle takımını 1-0 öne geçirdi. 27’nci dakikada bu kez frikikten Es Es filelerini havalandırdı. İlk devre bu skorla biterken, ikinci yarının 50’nci dakikasında Emeghara’yı golle buluşturunca farkı 3’e çıktı. Es Es 55’te Emre Güral’ın golüyle umutlansa da başka gol olmayınca sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

Son sıraya demir attık

Skor 3-1’e geldikten sonra demoralize olmayan aksine olumlu bir tepki gösterip, üst üste ataklar gerçekleştirse de girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. de, Jesse ile direğe takıldı. Saman alevi misali yaklaşık 10 dakika süren bu istekli oyun gol getirmeyince, kalan dakikalar yine rutine döndü. Saha içinde istediğini bir türlü yapamayan Eskişehirspor, kaybetmekten kurtulamadı. Bu mağlubiyetle -2 puanda kalan Es Es (Henüz 3 puan silinmedi) ligde son basamakta yer alıyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi