Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da son gün Perşembe!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da son gün Perşembe!
A
a

Eskişehirspro'da kritik gün Perşembe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 30 Eylül tarihi itibari ile sona eren ulusal kulüp lisans başvurularındaki nihai karar süresini, 15 Ekim'e kadar uzatmıştı. Bu süre Perşembe günü sona erecek

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören, bu sürede cezanın önüne geçmek için 8 ile 10 milyon TL’ye ihtiyaçlarının olduğunu ve böyle bir paranın olmadığını belirtti. Başkan Akgören’in geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, “Bir delikli kuruş geliri olmayan kulübümüzde, bugün içinde bulunduğumuz şartlarda bu parayı bulmamız ve cezanın önüne geçmemiz imkansız gözüküyor” ifadelerini kullanmıştı. Es Es’e bu sezon da puan silme cezası gelmiş olacak.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
M.Ali cannnn 13 Ekim 2020 12:38

Bay başkan, Amacınız nedir? Bir delikli kuruşumuz yok diyorsun ama kulübe isimsiz bir hoca ve yetmediği gibi 7 yardımcısını getiriyorsun. sanırım para yerine çakıl taşı ödüyorsundur.. bu ne perhiz ne lahana turşusu. topçuları sattınız elde para yok diyorsunuz ödeme yapamayarak kulüp lisansından eksi puan cezası gelecek. topçulara pirim ödemesi yapmazsınız. deplasman giderleri belli iş adamları karşılar. Hani fazla ödeme yapıyoruz diye çıkarttığınız personelin yerine daha fazlasını aldığınız yandaşların maaşını belediye ödüyor personele ödeme yapmıyorum diyorsunuz ya. (belediye hangi sıfatla ödeme yapar orası da şaibe)personel giderinizde yok. Eti den, anlaşma yaptığınız sponsor firmalardan reklamlardan topçu satışlarından gelen paralar nerede? Bunun açıklamasını yapın. Hani şeffaftı her şey. Onu bile yapmıyorsunuz. Siz ne sahada ne masa başında oynayamıyorsunuz. Ama medya önünde ahkam kesiyorsunuz. En kısa sürede kongre kararı alın istifa edin.

0 4 Cevap Yaz
es 13 Ekim 2020 12:13

Bu olaylardan sonra şu anda Eskişehirspordan alacağı olan Eskişehirli hiçbir antrenör size imza vermez sayın başkan ve yönetim isterseniz alacaklıları çağırın görüşün..

0 3 Cevap Yaz
Ahmet Yılmaz 13 Ekim 2020 11:51

Mustafa, boşuna bekleme stadın işim hakkını alırda öyle giderim deme sakin, halile ve nakliyeciye de vermediler, 3 lü sacayağı nı devam ettirdiğini az çok herkes biliyor, son 2 ay da 3 topçu sattın, hesap sormuyoruz, kimsede sormaz sanırım, artık takımı rahat bırakın ve hemen konre kararı alın, iş adamlarımızdan aday var. ancak halilin senin, nakliyecinin, begiterin elinizdeki eskişehirspor çeklerini senetlerini 16 milyon TL. Yakın alacaklarınızı iptal edin. Yoksa puanlar silinmeye başlayınca kongre kararı alsanızda bir işe yaramıcak, abine sor kongre kararı al Mustafa.

1 5 Cevap Yaz
Eses 13 Ekim 2020 11:50

Eskişehirspor da yönetim tüm borçları ödiyecek takımı şampiyonluğa oynatsın size yorum atın ohhne güzel

3 4 Cevap Yaz
es 12 Ekim 2020 22:27

madem para yok hoca neden geldi o zaman.

2 7 Cevap Yaz
bilek26 12 Ekim 2020 22:18

METEHANIN TRANSFERİNDEN NE ALDIĞINIZI O PARAYLA NE YAPTINIZI AÇIKLAMADINIZ NE BEKLİYORSUNUZ PERŞEMBEYE GEREK YOK DERHAL İSTİFA EDİN. ÇÜNKÜ PERŞEMBE ALINACAK -3 GELECEK -6 LARIN VE KÜME DÜŞÜRMELERİN HABERCİSİ DEĞİL Mİ. PEKİ SİZ NEYİ BEKLİYORSUNUZ BU EKSİLERİN KÜME DÜŞÜRMELERİN GELMESİNİ Mİ? NİYE KONGRE KARARI ALMIYORSUNUZ? GERÇİ BU EKSİLERİN GELMESİNE DE GEREK YOK HOCA SEÇİMİNİZ ZATEN GEREĞİNİ YAPTI EN AZ 5 MAÇ DAHA KAYIP DEMEKTİ BU SEÇİM. ESKİ BAŞKANLARA GÖRE ÇOK İYİ YÖNETİYORSUNUZ DURUMU HALİLLER MESUTLAR BİLE SİZİN KADAR YAPAMADI/YAPMADI SİZ SÜPERSİNİZ. O KULUBÜN ANTRENMAN SAHASININ ORTASINA KONMAK ÜZERE ŞİMDİDEN HEYKELLERİNİZİN ŞİPARİŞİNİ VERİN HA ALEX HA SİZ.

1 6 Cevap Yaz
NeFeR 12 Ekim 2020 20:53

16 sıraya Bari gelebildik diyordum 2 puanla Yine 18. Liğe doğru - 3 ile Devam Edeceğiz İsmin Değişmesi Borçların Sıfırlanması gerekli Gerekirse Amatöre Düşsün yeteri Tertemiz Bi Eskişehirspor olsun Huzurlarımızda

0 6 Cevap Yaz
Onur 12 Ekim 2020 16:50

Ey yönetim..!!!! Cezanın gelmesini önleyebilecek umut ve beceriniz yoksa perşembeyi neden bekliyorsunuz? Terkedip gidin artık da ne olacaksa olsun...yeter bee.

1 13 Cevap Yaz
korhancan 12 Ekim 2020 14:06

-3 puanı garanti yedik.Bu yönetim masa'dada, saha'dada başarısız.Neden istifa etmiyorsunuz!!!Rezil oldunuz bari biz taraftarları daha fazla ele güne rezil etmeyin.

1 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi