Eskişehirspor'da son dakika gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da son dakika gelişme!
A
a

Cumhuriyet Başsavcılığı 2013-2015 yılları arasında eski yönetim tarafından Eskişehirspor yönetimi tarafından derneğin hesaplarında usulsüzlük yapıldığı iddiası üzerine harekete geçti.

Sütiş Eskişehir
Başsavcılığın emri üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce bir denetleme heyeti görevlendirildi. Heyet yarın Eskişehirspor tesislerine giderek denetlemelere başlayacak.

Eskişehirspor’da sular durulmuyor. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, kulüp hesaplarında usulsüzlük yapıldığı iddiaları üzerine harekete geçti. Savcılık, 2013-2015 yılları arasında eski yönetim tarafından futbolculara yapılan prim ödemelerine ilişkin makbuzlarda imzaların birbirini tutmadığı, gelir ve giderin gerçeği yansıtmadığı iddialarını araştıracak.

Konuyla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü görevlendiren Başsavcılığın emri üzerine il Müdürlüğünce bir denetleme heyeti oluşturuldu. Dört kişiden oluşan heyet, yarın Eskişehirspor tesislerine giderek incelemeye başlayacak. Araştırmayı yapacak olan heyet daha sonra sonucu Cumhuriyet Başsavcılığına iletecek. Araştırma sonucunun nasıl çıkacağı merak ediliyor.


 
Kaynak : Deniz Çağlar Fırat / Yenigün
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eskisehirspor 10 Kasım 2017 08:10

Elazığ eskisehirspor yok onmasın isdemiyorum

0 1 Cevap Yaz
yunus 8 Kasım 2017 18:52

işte bu :) devlet in savcısına helal olsun.....kim hırsız belli olsun..temiz eskişehir spor hepimizin özlemidir...yetimin hakkı kimsenin kursağından geçmesin

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi