Eskişehirspor'da şok istifa!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şok istifa!
A
a

Eskişehirspor Başkan Vekili Serhat Tuç, görevinden istifa etti

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor son dakika gelişmesi: Eskişehirspor Başkan Vekili Serhat Tuç, görevinden istifa etti. Sert bir açıklama yapan Tuç kongre kararının iptal edilmesi ile kulüpte yaşananlardan dolayı istifa kararı aldığını ifade ederek, "Önce kongre kararı alındı. Sonra iptal edildi. Takımın kongreye gitmesi gerekiyordu. İstifam bundan dolayıdır. Başkan ve yönetimdeki bazı isimlere tepkiliyim" dedi. 

Eskişehirspor yönetimi kulübe zarar veriyor
Tunç, "Yönetim Eskişehirspor'a zarar veriyor. Takım küme düşme hattında. Bir an önce yeni bir yönetim gelerek yeni bir hava yakalanırsa olumsuz hava lehimize çevrilebilir" dedi.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
2626 18 Eylül 2019 16:51

Başkan ve yönetimdekiler 500 bin lira koysalardı 20 kişiden 10 milyon yapardı. EsEs alacaklılarla anlaşır düzlüğe çıkardı.

0 1 Cevap Yaz
Mustafa 18 Eylül 2019 15:12

darısı diğer yöneticilerin başına bugün onlarda bir an önce İSTİFA etsinler kongreye gidilsin

0 2 Cevap Yaz
Misafir 18 Eylül 2019 13:57

Sizi canı gönülden kutluyorum. Diğer yönetiçilerdende aynı cesareti göstermelerini bekliyorum. Osman Taş'tan çekinmeyin takım gidiyor. Bir kez daha düşünün. Siz gittiğinizde merak etmeyin bundan kötü olmaz. Görüyorsunuz bütün cezalar geliyor. Topçuları takımda tuttuk diyorsunuz 15 yaşındaki topçuyu tarihe geçiriyorsunuz o yaşlarda top oynayan bizim çoçuklarda var. Nasıl olsa Toko ve Pintodan çezaları yiyeceğiz acaba bu cezalarında yediğimiz garanti olunca mı bırakacaksınız. Bugün pintoyu ödemiyorsunuz yarın Tokoyu ödemezsiniz o zaman bu şehir sizi unutmaz ve affetmez. Azıcık çesaret

0 1 Cevap Yaz
Eses 18 Eylül 2019 13:18

Ha şunu bileydiniz

0 1 Cevap Yaz
Sinarit 18 Eylül 2019 13:17

Daha bu yönetim neyi bekliyor istifa etmeyi

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi