Eskişehirspor'da şok! Süresiz kadro dışı bırakıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şok! Süresiz kadro dışı bırakıldı
A
a

Eskişehirspor’da ara transferin bitmesinin hemen ardından şok bir gelişme yaşandı. Uğur İnceman süresiz kadro dışı kaldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor’da Erkan Zengin’in takımda kalmasının ardından bir flaş gelişme daha yaşandı. Tecrübeli futbolcu Uğur İnceman kadro dışı bırakıldı.
Sportif Direktör İzzet Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kulübümüz futbolcusu Uğur İnceman yönetim ve teknik heyetimizin aldığı karar üzere süresiz kadro dışı bırakılmış olup karar kendisine tebliğ edilmiştir” dedi. Bu kararın nedeni henüz öğrenilemedi.

Uğur İnceman devre arasında, siyah-kırmızılı takımı Süper Lig’e çıkarmadan futbolu bırakmak istemediğini söylemişti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Le vent 1 Şubat 2018 22:01

Neler oluyor böyle erka n gibi takımın beyni olan bir adama yapılanlar büyük hakskzlık uğur inceman hadi neyse takımın ağır dinamosu her maçta bir hatası kesin ama erkan için giresun maçında protestolara hazır olun acemi yönetim

1 0 Cevap Yaz
Serdar 1 Şubat 2018 18:46

Erkan yak nda kalıyor uğur kadro dışı bırakılıyor bu iki adam papaz tabir edilen futbolcular.Yani kısaca ortada birşeyler dönüyor hadi hayırlısı insaallah hakkimizda hayırlısı olur..

0 1 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 1 Şubat 2018 18:39

Yuhhh diyorum yönetime.....Akıllı geçiniyorsunuzz ama....

0 1 Cevap Yaz
taraftar 1 Şubat 2018 17:52

mustafa denizli es es i mahvetti şimdide yücel ildiz bey çıktı şahneye eyyy yönetim aklını başna topla es es elden gidiyo acil çaır kaptanını gemiyi kurtarsın yoksa bittik es es bitti

1 0 Cevap Yaz
Mehmet Şimşek 1 Şubat 2018 17:22

Eyyy Yönetim takımı düşüründe,Sizlere hesap soralım.İLDİZ kesinlikle gitmeli.Erkan takıma dönmeli.Denizli,yede yenilinde tam olsun.Erkan gibi Kalpten ES ES,liyi kadro dışı bırakın,başarı bekleyin.Yazıklar olsun hepinize.İldiz,in ipi hemen çekilmeli.Ne başarısı var.O geleli yeniliyoruz.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi