Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor’da Sissoko krizi çözüldü ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da Sissoko krizi çözüldü ama...
A
a

Eskişehirspor’da Sissoko krizinde olumlu gelişme yaşandı. 185 bin Euro alacağı bulunan futbolcuya geçen hafta 10 bin dün ise 25 bin Euro ödeyen yönetim Fildişili oyuncunun gidişini şimdilik durdurdu

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’a ikinci kez transfer olan ancak transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle Ocak ayına kadar futbol oynayamayan İbrahim Sissoko, ligin ikinci yarısında formasına kavuşarak başarılı bir performans sergilemişti. Fildişili futbolcu yarım sezonluk alacağı olan 185 bin Euro’nun kendisine ödenmemesi nedeniyle kulübü TFF’ye şikayet ederek fesih hakkı elde etmişti. Es Es’li yetkililer ise Sissoko’yu ikna ederek işlemi durdurdu.

Sorun tam olarak giderilmedi

Sissoko’ya geçen hafta 10 bin Euro ödeme yapan Eskişehirspor yönetimi, dün ise 25 bin Euro daha ödeme yaparak futbolcunun takımdan ayrılmasını engelledi. Ancak sorun tam anlamıyla çözüme kavuşmuş değil. Zira Fildişili futbolcuya 28 Temmuz’a kadar kalan parası olan 150 bin Euro’da ödenmek zorunda. Sissoko krizini geçici de olsa bir şekilde öteleyen yönetimi şimdi ise çözüme kavuşamayan Emre Güral krizi bekliyor.

Başkan Almanya’da nakit arıyor

Geçen sezonun devre arasında kadroya katılan ve takımın en çok gol atan ismi olan Emre Güral ise180 bin Euro’luk alacağının bir aydır ödenmesini bekliyor. Başkan Osman Taş nakit para bulabilmek için Almanya’ya gitti. Emre konusunda somut açıklama yapmayan yönetimin ödeme yapıp yapmadığı henüz belli değil. Sözleşmesindeki bir madde gereği Emre Güral’a Süper Lig’den veya Avrupa’dan teklif gelirse değerlendirebilecek.

"Elimizden geleni yapıyoruz”

Eskişehirspor’daki son gelişmeler hakkında bilgi veren Teknik Asbaşkan Mete Yılmaz, Sissoko krizini çözmek için bir haftadır uğraştıklarını belirterek, “Sissoko ile görüştük ve kendisi pazartesi günü Eskişehir’e gelecek. Milinkoviç, İssah, Hakan Aslantaş, Emre Güral gibi oyuncularda ödeme bekliyor. Afyon kampı öncesi tüm bu sorunları çözmek ve takımı kampa tam kadro göndermek için elimizden geleni yapıyoruz. Tabi ki mevcut kadroda bulunan futbolcularımıza da ödeme yapılması gerekiyor. Şu anda 1 TL bile geliri olmayan kulübümüzde, yönetim olarak kendi imkanlarımızı kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 11 Temmuz 2019 13:54

CEBİNİZDE 10 MİLYON OLMADAN YÖNETİME NİYE GELDİNİZ Kİ

0 10 Cevap Yaz
pompeo 11 Temmuz 2019 11:03

muhterem basganimiz alamanyalarda agaclardan para toplayip gelecek ... ölme essegim ölme ...

0 15 Cevap Yaz
Es 11 Temmuz 2019 11:01

Allah yolunuzu açık etsin

5 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi