Eskişehirspor'da sıra şimdi Amasya'da

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sıra şimdi Amasya'da
A
a

TFF 3. Lig’de oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanmayı başaran Eskişehirspor gözünü şimdi Amasyaspor’a çevirdi. 6 Kasım’da Es Es’i ağırlayacak olan Amasyaspor’un ligde 1 galibiyeti bulunuyor. 6 puanı bulunan ve 3 haftadır kazanamayan Amasya’da teknik direktör değişikliği yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Yomraspor maçı sonrası Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Siyah Kırmızılı kulübün çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği belirtildi. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Eskişehirspor Kulübü'nün 30.10.2022 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Yomraspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

“OLDUKÇA MORALLİYİZ”
Ligde çıkışa geçen Eskişehirspor oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanmayı başardı. Kırmızı Şimşekler, ligin 8’inci haftasında deplasmanda Kelkit’i 2-1, 9’uncu haftada ise evinde Yomraspor’u yine aynı skorla mağlup ederek çıkışa geçmişti. Kaybedilen özgüveni yeniden kazanan Eskişehirspor aldığı iki galibiyetle ateş hattının bir basamak üzerine çıktı. Puanı 7 olan Es Es 9 hafta sonunda 15’inci sırada yer alıyor.

RAKİP ZOR GÜNLER YAŞIYOR
Eskişehirspor, ligin 10’uncu haftasında 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’de karşı karşıya geleceği Amasyaspor ise 17’nci sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekibin 6 puanı bulunuyor. Son 3 haftadır galip gelemeyen Amasyaspor’da kötü gidişatın faturası Hasan Basri Kara’ya çıkmıştı. Kara ile yollarını ayıran Amasyaspor geçtiğimiz hafta Karbel Karaköprü’ye 2-0 mağlup olmuştu.

 HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Eskişehirspor, 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’de bulmaya başladı Amasyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yomraspor galibiyeti sonrası pazartesi gününü izinli olarak geçiren, Salı günü ilk çalışmasını gerçekleştiren Es Es dünü ise çift antrenman yaparak geçirdi. Teknik Direktör Emre Özbayer ve ekibi yönetiminde saat 11:00'de başlayan antrenman, ısınmanın ardından çabuk kuvvete yönelik çalışma ve dar alanda oyun ile devam etti. Antrenman stretching çalışmasıyla sona erdi.
 
EREN KENDİNİ BULMAYA BAŞLADI
Eskişehirspor’da gelecek vaat eden Eren Altıntaş son haftalarda sergilediği performansla göze girmeye başladı. Özellikle Emre Özbayer’in takımın başına gelmesiyle ilk 11’de forma şansı bulan Eren, ligin 8’inci haftasında Kelkit ile oynanan maçta 1 gol atmış ve galibiyette başrol oynamıştı. Eren geçen hafta ise kazanılan Yomraspor maçında da asist yaptı. Onur’a gol pasını veren genç futbolcu sol kanatta önemli işlere imza attı. Es Es’in iki haftada attığı 4 golün ikisine katkı sunan Eren çıkışını sürdürmek istiyor.

YUNUS EMRE GÖZE GİRDİ
Eskişehirspor’un genç orta saha oyuncusu Yunus Emre Alagöz, A takımda bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi. Son haftalarda ilk 11’lerde kendine yer bulmaya başlayan Yunus, son oynanan Yomraspor karşılaşmasında başarılı performans sergiledi. Es Es’in Yomraspor’a attığı ilk golün hazırlayıcısı olan Yunus Emre rakibine yaptığı pres sonucu topu kazandı ve topu Eren’e aktarmıştı. Eren de, Yunus’tan aldığı topu Onur Arı’ya atarak golü hazırlamıştı. Yunus ikinci yarıda ise Utku’nun yerine sağ bekte görev yaptı.
 
METİN GÜLER’DEN DEPLASMAN DESTEĞİ
TFF 3. Lig’in 10’uncu haftasında Amasyaspor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor’a deplasman masrafları için destek geldi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, deplasman masraflarını karşılaşmak için kulübe destek vereceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bu hafta oynayacağımız Amasyaspor FK maçı deplasman masraflarımızı üstlenerek kulübümüze destek veren Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e camiamız adına teşekkür ederiz."
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Essss 5 Kasım 2022 17:32

Kimlerle oynuyoruz arkadaş işe bak

0 0 Cevap Yaz
Deplasman masrafları 4 Kasım 2022 10:46

Şimdi kafam karıştı sayın Metin Güler kulübün deplasman masraflarını mı karşılayacak yoksa Diri nin deplasman masraflarını mı karşılayacak!

0 0 Cevap Yaz
Tahir 3 Kasım 2022 21:29

Sabırlı,ciddi, sonuna kadar mücadele etmek lazım.Amasya boş takımdeğil.

0 3 Cevap Yaz
esesli 3 Kasım 2022 15:39

korkmadan oynarsak puan ve puanlar alırız..

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi