Eskişehirspor'da Sinan Özeçoğlu gelişmesi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Sinan Özeçoğlu gelişmesi!
A
a

Eskişehirsporlu taraftarlar 6 Ekim’deki Genel Kurul öncesi Sinan Özeçoğlu’nu istiyor. ETB Başkanı Murat Diri, “Sinan Özeçoğlu başkanın etrafında birleşilen veya tam anlamıyla destek verilen bir yapı oluşmalı” diyerek çağrı yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Kısa adı ETB olan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, dün yazılı yaptığı açıklamada Genel Kurul öncesi Sinan Özeçoğlu etrafından birleşilmesi gerektiğini belirtti. Diri, “Eskişehirspor’u seven herkes bir şekilde ötekileştirmeyi kenara bırakıp bir araya gelmeli. Bu camia hep ben diyenler yüzünden kaybetti. Artık biz diyerek biz Eskişehirspor’uz diyerek Sinan Özeçoğlu başkanın etrafında birleşilen veya tam anlamıyla destek verilen bir yapı oluşmalı.

Hashtag açıldı

Bu bağlamda salı akşam 20.00’de vicdan sahibi tüm Eskişehir halkını ve Eskişehirspor taraftarını #ÇareSinanÖzeçoğlu etiketiyle sosyal medyada sesimizi duyurmaya ve devam eden günlerinde artık sesimizi sokaklarda duyurmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.  Taraftarlar bu akşam 20.00’de sosyal medyada hashtag (etiket) açarak sesini duyurmaya çalışacak.

Seçilmişlere seslendiler

Yedi milletvekilimiz Harun Karacan, Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, Metin Nurullah Sazak, Arslan Kabukçuoğlu. 3 belediye başkanımız Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Ahmet Ataç. ETO Başkanımız Metin Güler, ESO Başkanımız Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanımız Nadir Küpeli başkanlarımız olmak üzere 13 seçilmiş değerli insan kahroluyoruz, ölüyoruz, Eskişehirspor yok oluyor farkında mısınız?

Lütfen bir araya gelin

Neden bu kadar kulak tıkadınız? Neden bu kadar gözünüzü kapadınız? Ne kötülük yaptı Eskişehirspor size? Ne olur el uzatın! Lütfen bir araya gelin! Bu şehir sizi sorunlara bahane değil çözüm üretmek umuduyla seçti! Hepiniz kendi alanınızda üzerinize düşenin fazlasını yapıyorsunuz. Size sitem etmiyoruz. İsyan etmiyoruz. Aksine bir yardım çığlığı bu.

Desteğinizi istiyoruz

Bu şehrin sokaklarında beraber büyüdünüz. Sizlerin geçtiği sokaklarda hikayeleriniz var. Onlarca anınız var Eskişehirspor’la! Şimdi yok oluyor. Anılarımız da gidiyor. Ne olur bir araya gelin. El ele verirsek üstesinden gelmeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz. Eskişehirspor tribünleri olarak son 5 yıldır verdiğimiz mücadeleyi gördünüz. Bu mücadeleye sizler de omuz verirseniz üstesinden geliriz. Bu süreçte Eskişehirspor için Sinan Özeçoğlu başkana desteğinizi istiyoruz.

Biz, takımları son sıradayken, kendileri şampiyon olan taraftarız. Biz, cefanın vefa demek olduğunu gösteren taraftarız. Biz, bir armaya nasıl sahip çıkılacağını, bir şehrin nasıl ayağa kaldırılacağını gösteren taraftarız. Biz, büyüklerimizden aldığımız mirası daha da yukarıya taşıyan, tüm ülkeye nasıl taraftar olunacağını gösteren taraftarız. Her yenilgiden galibiyetle kalkan bu çocuklara mağlup mu oldular diyecekler?
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre şan 1 Ekim 2019 23:17

Murat diri konuşmaya başladıysa eses bitmiştir. Ruhuna fatiha

0 0 Cevap Yaz
Özgür 1 Ekim 2019 16:17

Şu saatten sonra Sinan başkan dahil kim gelirse gelsin birşey değişmez. Adam servetini harcayıp borçları sıfırlasa bile ilk puan kaybında sinkaflı küfür yer. Halil Ünal, Mesut Hoscan ve saz arkadaşları batırdıkları parayı delikanlı gibi iade etsin kulübe önce. Ve Sinan başkanı yalnız bırakanlar, satanlar bir daha mikrofona geçip nutuk atmasın. Eskişehirspor o zaman kurtulur işte.

1 12 Cevap Yaz
Muharrem 1 Ekim 2019 15:59

MURAT DİRİ YAĞMUR NERDE YAĞUYORSA SENIN TARLANDA ORDA YANIII???

0 13 Cevap Yaz
gülce 1 Ekim 2019 14:30

eskişehir de başkanlığa yakışan kimse yok..en güzeli kayyum atansın, takımda amatöre düşsün ,borçlar sıfırlansın..sonrada şirketleşsin...bu taraftar amatördede bu takımı kalbine basar...............es es aşkı başkadır..ETİ nin bile umudu yok takımdan..forma reklamı bile vermiyor:!!!!!!!!!!!!!!!!daha ne bekleniyor.......

1 13 Cevap Yaz
osman 1 Ekim 2019 14:30

basın hala diri nin demeçlerinde medet umuyorsa bu iş çoktan bitmiştir

0 16 Cevap Yaz
kenan koç 1 Ekim 2019 13:21

eee sayın diri ne oldu şimdi sinan beye yaklastın.... yaa arkadas ne ne tuhaf adamsın....1 aydır sessizdın ne güzel....sen ne zaman konussan kaus oluyor... sınan bey değilmi klubu 2 ay bile yönetemeyip bırakıp giden...ne olduda sınan bey etrafında toplanacagız... osman tas aday oldu alkısladın...halıl unal arkasında yıllarca kostun...neler değişti. ESKİŞEHİRSPORU sadece devlet kurtarır..bırakın kayyum atansın.....belliki kimse bu klubu yonetemıyor...

1 16 Cevap Yaz
Lütfen 1 Ekim 2019 11:18

Murat Diri, uzak dur kardeşim, kulübe verdiğin zarar yeter artık

0 24 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış

nasıl uzak dursun adamın geçim kaynağı

0 14
SEVDAM ESES 1 Ekim 2019 11:02

Soyadın DİRİ ama Takımın üzerine ölü toprağı serptin ama hala konuşuyorsun yeter artık DİRİ misin ölümüsün düş artık ESES imizin yakasından

0 21 Cevap Yaz
Essen 1 Ekim 2019 10:55

Diri de istifa etmeli.Kaan başkan olayından sonra bence oda güvenirliğini kaybetti

0 19 Cevap Yaz
furemen

çok önceden güvenilirliğini kaybetmişti de Kaan başkan olayında tüy dikti.

0 9
pompeo 1 Ekim 2019 10:51

vaaay .... berber yine yüce görüslerini bildirmis avama .... sen pancarciya, TIRciya seslensene .. yemiyo dimi ... "Ne kötülük yaptı Eskişehirspor size?" ... bu ne yaa ... tarzindan, üslubundan nefret eder oldum ...

1 17 Cevap Yaz
Selim 1 Ekim 2019 10:47

Berber yine konuşmuş.

0 16 Cevap Yaz
Eses1 1 Ekim 2019 10:32

DİRİ sen hala konuşuyormusun bu günlerin sebeplerinden birisin.

0 27 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi