Eskişehirspor'da Sinan Özeçoğlu başkan olursa...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Sinan Özeçoğlu başkan olursa...
A
a

Eskişehirspor başkanını ararken Sinan Özeçoğlu'na destekler de git gide artıyor. Özeçoğlu'nun başkan olması için her kesinden destek mesajları yağıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da 6 Ekim’de yapılması gereken fakat yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 13 Ekim Pazar gününe ertelenen Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde aday belirsizliği yerini koruyor. 

Günlerdir eski başkan Sinan Özeçoğlu’nun göreve gelmesi için baskı yapan taraftarların, çağrısına bazı odalar ve iş adamlarından destek geldi. Eczacılar Odası Başkanı Yücel Yenilmez, Özeçoğlu’nun başkan olması durumunda oda olarak loca almanın sözünü verdi. Yenilmez ayrıca, Özeçoğlu’nun başkanlığı bıraktığı güne kadar takımın ilaçlarını Eskişehir Eczacı Odası olarak karşılayacaklarını söyledi. Eczacılar Odası yanı sıra ESGİAD,  Demireller Otomotiv sahibi Muharrem Demirel, GürLife Hastanesi  birer loca alarak destek olacağını belirtti.
 
Kaynak : Esgündem26
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
KENAN 11 Ekim 2019 11:42

AMAN NE BUYUK DESTEK ..BİR LOCA...... SAGOLSUNLAR..... BEN HER SENE BIR LOCA ALIYORUM....AMA BUNU BIR DESTEK MIŞ GİBİ İFSA ETME GEREĞİ DUYMUYORUM...BU NASIL HABER.....SİNAN BEY DEĞİLMİ KLUBE 2 AY DAYANAMAYAN..NE OLDUDA ŞİMDİ ADAMIN ETRAFINA TOPLANDINIZ... KOCA ESKISEHİRDE ADAM KALMADI DESTEK CIKACAK... YAZIK HALIMIZE...

0 1 Cevap Yaz
Eses1 11 Ekim 2019 09:36

Loca almakla destek kurtarmaz kendi reklamlarını yapıyorlar

0 0 Cevap Yaz
Onur 10 Ekim 2019 23:24

Koskoca şehirden 4 kişi çıkmıs sadece 4 kişi. onlarda sadece loca alırız demişler. Ne reklam ne sponsor ne isim hakkı, sadece 4 loca... haber de destek çığ gibi büyüyor deniyor. kongreye kalmış 2 gün. destek veren 4 kişi. koca eskişehirden çıkan ve büyüyen destek bu kadar. nerede sarar, nerede eti, yada şehrin diğer büyük sanayi kuruluşarı, özel hastaneleri, firmaları, sanayi odaları, dernekleri, vakıfları, yada o eski büyük başkanları...yok hiçbiri yok. olan da bir gariban kasap klübe et yollar, tekel bayi içecek yollar, bu şekilde klüp çevrilir mi? Sanan başkan gelse ne olacak destek mi var.. adam tüm parasını eses'e verip batsın mı?

0 3 Cevap Yaz
onuncu köy 10 Ekim 2019 23:05

Bu esip gürleyenlerden çok daha fazlası var da, üç kuruş isterler diye kendilerini saklıyorlar. Haa bu esip gürleyenlerin sesi daha önceleri neden çıkmadı ki? Loca alacaklarmış,ilaçları karşılıyacaklarmış, yem atıyorlar. Futbolcular ve çalışanlar zaten sağlık sigortalı. Ne anlatıyor eczacılar odası ? Takım Diyarbakır'da rehin kalırken 'oh oh iyi oldu' dediler de şimdi günah mı çıkarıyorlar. Bu tiplere güvenilip asla yola çıkılmaz olduğunu cümle alem biliyor artık. Kendileri de biliyor da,... nimetten sayıyorlar.

0 0 Cevap Yaz
Yorumcu 10 Ekim 2019 22:49

Loca almakla iş bitmiyor ki...! Borçlar nasıl ödenecek ...?

0 2 Cevap Yaz
Posta 10 Ekim 2019 21:36

Herkes para versin eses yaşasın öylemi millet ekmek parası bulamıyor bizler topçular iyi arabaya binecek mankenlerle gezecek villada oturacak bir gömleğe binlerce para verecek şirketlerde borç ödeyecek bir yönetim gelecek saçma sapan transferler yapacak sonra şirketler ver ver ver sonra

1 2 Cevap Yaz
Es esli 10 Ekim 2019 18:35

Takimi bu duruma düşüren mesut hoşcan halil ünal murat diri nerelerdesini .hesap verin

0 3 Cevap Yaz
Ali mevlüd 10 Ekim 2019 15:38

Es esin kurtuluşu ancak pinto nun borcunu şu şu şirketler tokonun borunu bu bu şirketler üstlenmiştir şeklinde olursa bu kulüp kurtulur.bu sene düşse dahi çıkar tekrardan süper lige 5 yıl içinde döner yeterki borçlar adam gibi üstlenilsin

7 4 Cevap Yaz
süper fikir

zaten millet de enayiydi çoluğunun çocuğunun rızkını tokoya mokoya verecekti. yeter ki sizin eğlenceniz devam etsin. sonra yine halil ünal falan gelip bi tur daha batırsın di mi?

2 19
pompeo 10 Ekim 2019 14:18

ooohooo ... destek cokk büyükmüs yavvv .... yediler bitti iste ...

2 15 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi