Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor'da Şimşek'ten sert tepki!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Şimşek'ten sert tepki!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, yetiştirme bedeli konusunda sorun çıkaran isimlere sert tepki gösterdi

Sütiş Eskişehir
Yetiştirme bedeli konusunda yönetimle pazarlık yapılması ve araya tanıdık isimlerin sokulmasına tepki gösteren Başkan Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Kulübümüzden ister alt yapıdan ister üst yapıdan kim ayrılıyorsa kim nereye gidiyorsa TFF'nin belirlediği yetiştirme bedelini Eskişehirspor’a yatırır gider. Yetiştirme bedelinin pazarlığı olmaz. Lütfen ne beni ne de yönetim kurulu üyelerimizi bunun için aramayın” dedi.

Furkan Balaban’ın 1 Milyon 100 Bin ile 600 Bin TL arasındaki, Atilla Karaca’nın ise 110 Bin TL. yetiştirme bedeli konusunda yönetimle pazarlık yapması ve araya tanıdıkları sokması, Başkan Şimşek’i kızdırdı. Şimşek, “Kulübümüzden ister alt yapıdan ister üst yapıdan kim ayrılıyorsa kim nereye gidiyorsa TFF nin belirlediği yetiştirme bedelini Eskişehirspor’a yatırır gider” dedi.

BALABAN İSTEDİĞİ KULÜBE GİDEMİYOR
Alınan bilgilere göre Eskişehirspor yönetiminin geri dön teklifini kabul etmeyen Furkan Balaban’ın Süper lige gitmesi halinde 1 Milyon 100 bin TL., TFF 1. Lige gitmesi halinde ise 600 bin TL yetiştirme bedeli bulunuyor. Bazı kulüplerle transferi için görüşen Balaban’ın, kulüplerin yetiştirme bedelini ödemeye yanaşmadığı ve bu yüzden oyuncunun, yetiştirme bedeli için yönetimle pazarlığa girdiği ve bazı tanıdıkları araya soktuğu öğrenildi. 

GÜMÜŞHANEYE İMZA ATTI
Eskişehirspor Kulübünün geçmiş genel kurullarında adı başkanlık için anılan Levent Karaca’nın oğlu olan ve yönetimin kampa çağırmasına rağmen 3. lig takımlarından Gümüşhanespor’a imza atan Atilla Karaca’nın ise, 110 Bin TL. yetiştirme bedeli olduğu öğrenildi. Gümüşhanespor’un yetiştirme bedelini ödemeye yanaşmaması yüzünden, zor durumda kalan genç oyuncunun ve babasının da, yetiştirme bedeli konusunda yönetime yakın kişileri devreye soktuğu öğrenildi.

Balaban ve Karaca'ya yetiştirme bedeli engeli
Eskişehirspor ile yollarını ayıran fakat henüz kendine kulüp bulamayan Furkan Balaban, yüksek yetiştirme bedeli yüzünden, istediği kulübe gidemiyor.Ayrıca Siyah kırmızılı kulübün alt yapasından yetişen ve geçtiğimiz sezon 4 maçta forma giydikten sonra Gümüşhanespor’a giden Atilla Karaca da, yetiştirme bedeli yüzünden sıkıntıya düştü. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yuh olsun 1 Aralık 2021 16:06

teşekkürler başkan yıllarca burda yetişip beş kuruşa gittiler. Ünal hoşcan sizlere örnek kapak olsun. Taraftar boğazından keserek çocuğunun rızkını verirken es es de yetişeceksin zor gününde bırakıp gideceksin yada baban eses de başkanlıkla anılacak es es li olacan birde pazarlık yapacan bunların es es liği bukadar acımayın. Trabzon örneği ne hale düştük versinler parayı borcumuzu kapatalım.

0 0 Cevap Yaz
es esli 12 Eylül 2021 08:11

Mesuthoscan Halil Ünal ada sert cik

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi